Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Εκπαιδευτές στις Βασικές δεξιότητες Πληροφορικής στα ΚΕΚ Θεσσαλονίκης/ ΟΑΕΔ

Λήξη: 03/04/2009

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης σε Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής, που θα υλοποιηθούν στο νομό Θεσσαλονίκης στα ΚΕΚ Θεσσαλονίκης του ΟΑΕΔ, σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλουν από 26/03/2009 έως και 03/04/2009 και ώρα από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως προβλέπονται από την 191300/4.07.1996 (ΦΕΚ576/τ.Β΄/16.07.1996) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο ΚΕΚ Θεσσαλονίκης του Οργανισμού, για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής ωρομίσθιων εκπαιδευτικών οι οποίοι θα ισχύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και θα καλύπτουν ανάγκες όλων των προγραμμάτων αντίστοιχου θεματικού αντικειμένου που θα υλοποιηθούν στο χρονικό διάστημα αυτό από το ανωτέρω ΚΕΚ.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι Εκπαιδευτές οι οποίοι πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσης.

Για προγράμματα συγχρηματοδοτούμενα ενταγμένα σε επιχειρησιακό πρόγραμμα, προτεραιότητα στην επιλογή θα έχουν όσοι υποψήφιοι έχουν ενταχθεί στο «Μητρώο Εκπαιδευτών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης» του ΕΚΕΠΙΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΛΑΓΚΑΔΑ 117-119 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Τ.Κ. 56123 τηλ.2310/743350 FAX 2310/748020)

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΕ19 Πληροφορικής, ΠΕ20–Πληροφορικής, ελλείψει αυτών, Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό τίτλο στους Η/Υ, ελλείψει αυτών ΠΕ-Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Θετικής κατεύθυνσης (ΠΕ03-ΠΕ04-ΠΕ12-ΠΕ14-ΠΕ17-ΠΕ18 Οικονομικών και Τεχνικών σχολών) ΠΕ 18-Λογιστές και ΠΕ09-Οικονομολόγοι με επαγγελματική ή διδακτική εμπειρία σε λογισμικό (software) Η/Υ, ελλείψει αυτών ΠΕ-Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με επαγγελματική ή διδακτική εμπειρία σε λογισμικό (software) Η/Υ και ελλείψει αυτών ΠΕ-Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με 600 ώρες εξειδίκευση σε Η/Υ, ΠΕ13 Νομικών Πολιτικών Επιστημών, Κοινωνικής Διοίκησης, ΠΕ10 Κοινωνιολόγοι, ΠΕ23 Ψυχολόγοι και Ψυχολόγοι εργασίας,

Ελλείψει των ανωτέρω κατηγοριών, γίνονται δεκτοί και:

Διπλωματούχοι Ι.Ε.Κ., ειδικοτήτων Τεχνικοί Εφαρμογών, Πληροφορικής, Τεχνικοί Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα, Τεχνικοί Διαχείρισης Συστημάτων και παροχής Υπηρεσιών INTRANET-INTERNET, με τριετή επαγγελματική εμπειρία .

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ένα από τα ανωτέρω Κ.Ε.Κ, κατά τις εργάσιμες ημέρες από 26/03/2009 έως και 03/04/2009 και ώρες από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. ή αποστέλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, ή με courier. Κανένα απολύτως δικαιολογητικό δε γίνεται δεκτό μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης.


Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

34 θέσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης/ Αθήνα Θεσσαλονίκη

Λήξη: Επικοινωνήστε με τον φορέα

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ως εξής:

Τόπος Εργασίας: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • 1 ΠΕ Συντονιστές Κινηματογραφικών Προγραμμάτων
  • 6 ΠΕ Στελέχωση Τμημάτων
  • 3 ΔΕ Στελέχωση Τμημάτων
  • 2 ΔΕ Βοηθοί Διοικητικού - Λογιστικού
  • 5 ΔΕ Ελεγκτών Εισιτηρίων
  • 2 ΔΕ Ταμίες
  • 3 ΔΕ Χειριστές Μηχανών Προβολών
  • 2 ΔΕ Κλητήρες
  • 1 ΔΕ Συντηρητές Εργατοτεχνίτες ειδικότητας Ηλεκτρολόγου
  • 1 ΥΕ Καθαριστές/στριες

Τόπος Εργασίας: ΑΘΗΝΑ

  • 3 ΠΕ Συντονιστές Κινηματογραφικών Προγραμμάτων
  • 1 ΠΕ Στελέχωση Τμημάτων
  • 3 ΔΕ Στελέχωση Τμημάτων
  • 1 ΠΕ Λογιστές
  • 1 ΔΕ Κλητήρας

Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται στα γραφεία του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Αριστοτέλους 10, κτίριο Ολύμπιον) και στην Αθήνα (Λεωφ. Αλεξάνδρας 9, β όροφος) από 10.00 - 13.00.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Οι βαθμολογίες για το Τεστ γενικών γνώσεων και Δεξιοτήτων ΑΣΕΠ και στατιστικά στοιχεία

Εκδόθηκε και καταχωρίστηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η βαθμολογία των συμμετεχόντων στην ειδική γραπτή δοκιμασία (τεστ γενικών γνώσεων & δεξιοτήτων) του ΑΣΕΠ. Ο αριθμός αυτών που βαθμολογήθηκαν στη συγκεκριμένη εξέταση, για την οποία είχαν αρχικά κατατεθεί περισσότερες από 175.000 αιτήσεις συμμετοχής και διενεργήθηκε σε 1.035 εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα, ανέρχεται στους 103.530.

Λόγω οδηγίας από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα στοιχεία και η επίδοση όσων πέτυχαν χαμηλότερη βαθμολογία δε δημοσιοποιούνται, αλλά μπορούν να αναζητηθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επιθέτου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη δοκιμασία, που τους είχε δοθεί κατά την εξέταση. Η σχετική εύρεση μπορεί να γίνει από το πλαίσιο αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, στο οποίο παραπέμπει ο αντίστοιχος ηλεκτρονικός σύνδεσμος που ακολουθεί.

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν, όπως ισχύει για όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ή να καλούν το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών στον αριθμό 1500. Διευκρινίσεις για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την αναζήτηση βαθμολογίας των διαγωνισθέντων παρέχονται από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, τηλ: 2131319100).

Ταυτόχρονα με την έκδοση της βαθμολογίας το ΑΣΕΠ προχωρά στη δημοσιοποίηση και ορισμένων στατιστικών στοιχείων που προέκυψαν από μια πρώτη επεξεργασία των δεδομένων, σχετικά με τη συμμετοχή και την επίδοση στην ειδική γραπτή δοκιμασία. Συγκεκριμένα, παραθέτει όλες τις ερωτήσεις με την ορθή απάντηση και το ποσοστό των ορθών απαντήσεων για κάθε μία, τα ποσοστά συμμετοχής και αποχής ανά επίπεδο και κατηγορία τίτλου σπουδών, φύλο και ηλικία, την κατανομή της βαθμολογίας των συμμετεχόντων με ομαδοποίηση των δεδομένων ανά 5 μονάδες, καθώς και πίνακα των συμμετεχόντων με επίδοση 95 μονάδων και άνω. Όλα τα παραπάνω στοιχεία περιλαμβάνονται στο σχετικό συνημμένο αρχείο που ακολουθεί.

Επισημαίνεται ότι ο οριστικός πίνακας βαθμολογίας θα προκύψει μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, που σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις δεν επιτρέπεται να αφορούν επανεξέταση των γραπτών ή νέα βαθμολόγηση, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από τη Δευτέρα 30.03.2009 έως και την πάροδο της Τετάρτης 08.04.2009.

Αλφαβητικοί πίνακες συμμετεχόντων με βαθμό ίσο ή μεγαλύτερο των 25 μονάδων

Αναζήτηση βαθμολογίας συμμετεχόντων με βαθμό μικρότερο των 25 μονάδων

Στατιστικά στοιχεία

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Κυλιόμενο πρόγραμμα απασχόλησης 300 πτυχιούχων νέων από την Εθνική Τράπεζα

Στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας αποφάσισε, με στόχο την ουσιαστική συμβολή στην άμβλυνση των επιπτώσεων της ανεργίας των νέων, να υιοθετήσει πρόγραμμα απασχόλησης για νέους που είναι άνεργοι.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα, θα εφαρμόσει κυλιόμενο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων ηλικίας έως 30 ετών, πτυχιούχων ανωτάτων σχολών, σε ολόκληρη τη χώρα. Το πρόγραμμα αποτελείται από κύκλους διάρκειας 6 μηνών ο καθένας και προβλέπει την πλήρη αμειβόμενη απασχόληση 300 νέων ανέργων σε υπηρεσίες της Τράπεζας για κάθε τέτοιο κύκλο. Πρόθεση της Τράπεζας είναι να διατηρήσει το πρόγραμμα σε ισχύ κατ΄αρχήν για ένα χρόνο και για όσο διάστημα διαρκεί η τρέχουσα οικονομική κρίση.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης για νέους ανέργους και ιδιαίτερα η απόκτηση γνώσεων και κατάρτισης που θα αποτελέσουν χρήσιμα εφόδια για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων θα οριστικοποιηθούν σε συνεργασία με τους συλλόγους των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας και φορείς της ακαδημαϊκής κοινότητας, ώστε να εξασφαλιστεί η διαφάνεια των διαδικασιών. Επιδίωξη της Τράπεζας είναι να τεθεί το πρόγραμμα σε ισχύ μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Με την απόφασή της αυτή η Τράπεζα αναγνωρίζει τα σοβαρά προβλήματα επαγγελματικής αποκατάστασης των νέων της χώρας και με το πρόγραμμά της φιλοδοξεί να συμβάλει στην εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών για το μέλλον τους.

Ο οδηγός «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα» για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος Κύκλος του Φόρουμ Επιχειρηματικότητας με την επεξεργασία της θεματικής ενότητας «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα». Το Φόρουμ Επιχειρηματικότητας που χρηματοδοτείται από το ΕΠΑΝ 2000-2006, αποτελεί μια πρωτοβουλία του Εθνικού Παρατηρητηρίου για τις ΜΜΕ του ΕΟΜΜΕΧ με σκοπό την προώθηση της ενεργού συνεργασίας και ανάπτυξης διαλόγου σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας μεταξύ των φορέων διαμόρφωσης πολιτικής, των ερευνητών και πρωτίστως των ίδιων των επιχειρήσεων.

Ο οδηγός με θέμα «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα» απευθύνεται στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις μορφές της καινοτομίας, τα οφέλη που προκύπτουν από την υιοθέτηση και την ανάπτυξή της, τα βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν για να μεθοδεύσουν ένα καινοτόμο εγχείρημα καθώς και τις πηγές χρηματοδότησής τους.

Ο Οδηγός του Φόρουμ Επιχειρηματικότητας, είναι διαθέσιμος σε ηλεκτρονική μορφή στο portal του Εθνικού Παρατηρητηρίου για τις ΜΜΕ: Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα (http://observatory.eommex.gr/eommex)

Επιχορήγηση 15.000 ευρώ σε 6.000 νέους ελεύθερους επαγγελματίες – επιστήμονες

Δημοσιεύτηκαν στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως οι ειδικές προϋποθέσεις του προγράμματος επιχορήγησης έξι χιλιάδων (6.000) νέων ελεύθερων επαγγελματιών (Ν.Ε.Ε.) με διακριτικό τίτλο «Νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες – Νέοι επιστήμονες έτους 2009».

Το πρόγραμμα αφορά την επιχορήγηση έξι χιλιάδων (6.000) νέων ελευθέρων επαγγελματιών (Ν.Ε.Ε.) ιατρών, οδοντιάτρων, κτηνιάτρων φαρμακοποιών, δικηγόρων και μηχανικών αποφοίτων Πανεπιστημιακών και Πολυτεχνικών Σχολών με διακριτικό τίτλο «Νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες − Νέοι επιστήμονες έτους 2009».

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν νέοι επιστήμονες που είναι ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών, εφόσον πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Να διαθέτουν βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα (από την αρμόδια υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ.).
  • Να έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος (στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.) υποχρεωτικά από την 2.1.2009 και μετά.
  • Να μην έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μέχρι την ημερομηνία έναρξης δραστηριότητας τους, μεγαλύτερο των έξι (6) ετών από το χρόνο κτήσης του πτυχίου τους (για τις λοιπές κατηγορίες) ή της απόκτησης της ειδικότητας τους (για τους ιατρούς). Όταν στο χρονικό διάστημα των έξι (6) ετών περιλαμβάνεται χρόνος παρακολούθησης κύκλου μεταπτυχιακών σπουδών, ο χρόνος αυτός παρατείνει αντίστοιχα το όριο των έξι (6) ετών. Η ανωτέρω ρύθμιση δεν αφορά στους ιατρούς.
  • Να έχουν ηλικία μέχρι 34 ετών, (έως την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητας τους) πλην των ιατρών και των γυναικών νέων επιστημόνων, μητέρων ενός τουλάχιστον ανήλικου τέκνου και ανεξαρτήτως ειδικότητας που μπορούν να έχουν ηλικία μέχρι 42 ετών. Για όσους έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου ηλικίας των 34 ετών, το όριο αυτό παρατείνεται αντίστοιχα κατά το χρονικό διάστη−
    μα που αφορά στις μεταπτυχιακές σπουδές. Κατά τον υπολογισμό της ηλικίας του ΝΕΕ θα λαμβάνεται υπόψη η τριακοστή πρώτη Δεκεμβρίου του έτους γεννήσεώς του.
  • Στο εκκαθαριστικό τους σημείωμα από την οικεία Δ.Ο.Υ. για το οικονομικό έτος της έναρξης δραστηριότητάς τους, το εισόδημά τους να μην υπερβαίνει το ποσό των 15.000,00 €. Ειδικά για τις κατηγορίες νέων επιστημόνων για τις
    οποίες απαιτείται πρακτική άσκηση για την απόκτηση ειδικότητας ή άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπως ιατροί, δικηγόροι κ.ά.), η αμοιβή τους κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης δεν υπολογίζεται ως εισόδημα προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
  • Να έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα άλλου Κράτους – Μέλους της Ε.Ε. ή είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
  • Να διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) και να έχουν εκπληρώσει ή νόμιμα απαλλαγεί από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (οι άνδρες υποψήφιοι).

Από τις 6.000 θέσεις ποσοστό 60% θα καλυφθεί από γυναίκες.

Στο πρόγραμμα μορούν να υπαχθούν μέχρι και τρία (3) μέλη εταιρειών Ομορρύθμων (Ο.Ε.)., Ετερορρύθμων (Ε.Ε.), μόνο για τα ομόρρυθμα μέλη τους, ΕΠΕ, Δικηγορικών εταιριών του π.δ. 81/2005 με την προϋπόθεση ότι έκαστος υποψήφιος για ένταξη στο πρόγραμμα μετέχει τουλάχιστον με ποσοστό 25% στο εταιρικό κεφάλαιο.

Στο πρόγραμμα δεν εντάσσονται οι Ανώνυμες Εταιρείες (Α.Ε.), Αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρίες, − όσοι δημιουργούν επάγγελμα που έχει το ίδιο αντικείμενο δραστηριότητας με άλλο επαγγελματία που δραστηριοποιήθηκε στον ίδιο χώρο μέσα στο τελευταίο δωδεκάμηνο πριν από την ημερομηνία έναρξης εργασιών του νέου ελεύθερου επαγγελματία στη Δ.Ο.Υ., όσοι είχαν άλλη επιχείρηση πριν από τη νέα έναρξη επιτηδεύματος στη Δ.Ο.Υ., εκτός της έναρξης δραστηριότητας ιατρού άνευ ειδικότητας, η οποία δεν υπερβαίνει, σε καμία περίπτωση, τους δώδεκα (12) μήνες.

Το ποσό της επιχορήγησης για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία καθορίζεται στα 15.000,00 ευρώ. Με την έκδοση της εγκριτικής απόφασης καταβάλλονται 5.000,00 ευρώ και στην συνέχεια καταβάλλονται από 5.000,00 ευρώ στο τέλος κάθε εξαμήνου της επιδότησης που είναι δωδεκάμηνης διάρκειας από την υπαγωγή του και αφού θα έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον ένας επιτόπιος έλεγχος κατά το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα (όπου και διαπιστώνεται η κανονική λειτουργία της δραστηριότητας).

Η προθεσμία έναρξης υποβολής των «αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα» των υποψηφίων θα καθοριστεί με σχετική απόφαση του Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ. Η προθεσμία λήξης υποβολής των «αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα» των υποψηφίων θα καθοριστεί με σχετική απόφαση του Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ., ύστερα από την κάλυψη των θέσεων.

Πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας (stage) για 2.000 άτομα στους τομείς της πολιτιστικής κληρονομιάς και του σύγχρονου πολιτισμού

Δημοσιεύτηκαν στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως οι ειδικές προϋποθέσεις για το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας (Stage) στους τομείς της πολιτιστικής κληρονομιάς και του σύγχρονου πολιτισμού.

Το πρόγραμμα αφορά την τοποθέτηση δύο χιλιάδων (2000) ανέργων (εγγεγραμμένων στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.) στους τομείς της πολιτιστικής κληρονομιάς και του σύγχρονου πολιτισμού, για χρονική περίοδο δεκαοκτώ (18) μηνών.

Στο πρόγραμμα αυτό είναι δυνατόν να υπαχθούν εκ νέου όσοι παρακολούθησαν ή παρακολουθούν προηγούμενο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας.

Επωφελούμενοι του προγράμματος θα είναι 2.000 άνεργοι, εκ των οποίων:

  • 650 απόφοιτοι Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., ή ισότιμων τίτλων σπουδών ημεδαπής ή αλλοδαπής
  • 1.350 διπλωματούχοι Ι.Ε.Κ., απόφοιτοι Λυκείου Γενικής Εκπαίδευσης, Τ.Ε.Λ., Ε.Π.Λ., Τ.Ε.Ε. Β’ Κύκλου ή ισότιμων τίτλων σπουδών ημεδαπής ή αλλοδαπής, ηλικίας από 22 έως 40 ετών.

Οι παραπάνω δικαιούχοι του Προγράμματος θα πρέπει:

  • Να είναι άνεργοι, επιδοτούμενοι ή μη, να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ και να έχει συμπληρωθεί το Ατομικό Σχέδιο Δράσης.
  • Να έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή να είναι Έλληνες ομογενείς που απασχολούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
  • Οι πτυχιούχοι Σχολών της αλλοδαπής πρέπει να είναι κάτοχοι αντίστοιχων ισότιμων τίτλων σπουδών, αναγνωρισμένων από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (Διαπανεπιστημιακό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών – Πληροφόρησης (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
  • Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα.

Οι ασκούμενοι μπορούν να απουσιάσουν δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα (χωρίς να τους καταβάλλεται αποζημίωση και χωρίς υποχρέωση παράτασης του προγράμματος) για σαράντα (40) εργάσιμες ημέρες, καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος ενώ μπορούν να λάβουν άδεια διακοπών έως σαράντα (40) εργάσιμες ημέρες, με αντίστοιχη παράταση του προγράμματος. Η εργασιακή τους εμπειρία δε θα υπερβαίνει τις επτά (7) ώρες ημερησίως, τις πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως και Παρασκευή) και δεν θα πραγματοποιείται σε βραδινές ώρες (πλέον της 22ας).

Ο Ο.Α.Ε.Δ. επιβαρύνεται ανά ασκούμενο για κάθε ημέρα και συνολικά όχι πλέον των 22 ημερών ανά μήνα, 30€ ανά ημέρα μεικτά για τους Πτυχιούχους Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. ή ισότιμων τίτλων σπουδών, 25€ ανά ημέρα μεικτά για τους διπλωματούχους Ι.Ε.Κ., αποφοίτους Λυκείου Γενικής Εκπαίδευσης, αποφοίτους Τ.Ε.Λ., Ε.Π.Λ., Τ.Ε.Ε. Β΄ κύκλου ή ισότιμων τίτλων σπουδών.

Η διαδικασία παρακολούθησης του προγράμματος θα πραγματοποιείται από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ., σε τρία επίπεδα: Κεντρικό (Διοίκηση), Περιφερειακό, Τοπικό.

Διεθνή επιστημονική διημερίδα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού με θέμα «Αλλαγή και Διακυβέρνηση Εκπαιδευτικών Συστημάτων

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων» του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει στις 29, 30 και 31 Μαΐου 2009 στη Ρόδο, διεθνή επιστημονική διημερίδα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού με θέμα «Αλλαγή και Διακυβέρνηση Εκπαιδευτικών Συστημάτων » (Change and Governance of Educational Systems).
Η διημερίδα αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος και απευθύνεται σε Στελέχη της Εκπαίδευσης, Διευθυντές Εκπαιδευτικών Μονάδων, αποφοίτους και φοιτητές του συγκεκριμένου Π.Μ.Σ., αλλά και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης.
Οι θεματικές ενότητες αφορούν σε θέματα Εκπαιδευτικής Αλλαγής και Διακυβέρνησης Εκπαιδευτικών Μονάδων σε όλο το φάσμα της Εκπαίδευσης (Λήψη αποφάσεων, παρακολούθηση αλλαγών, κατάρτιση στελεχών, παραγωγή υλικού, επικοινωνιακός εξοπλισμός, οργανωσιακή δομή, αναζήτηση-διαχείριση πόρων, πολιτικές, φορείς, ιδρύματα, προϊόντα, διαδικασίες, αποδέκτες, επαγγέλματα…).
Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι έγκριτοι καθηγητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού και οι εργασίες τους θα έχουν τόσο τη μορφή διαλέξεων όσο και εργαστηρίων (workshops) και θεματικών συζητήσεων.
Το κόστος εγγραφής και συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των €50 για όσους ενδιαφερόμενους εγγραφούν έως 28/02/2009 και των €70 για όσους εγγραφούν αργότερα από την προαναφερθείσα ημερομηνία και περιλαμβάνει τη διανομή του συλλογικού τόμου των πρακτικών των ημερίδων του 2008 και 2009, συμμετοχή σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις της διημερίδας καθώς, καφέ και ελαφρά γεύματα και βεβαίωση συμμετοχής.
Όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων) μπορούν να εγγραφούν δωρεάν.

Σε αυτήν την ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για:

ü Προκαταρτικό πρόγραμμα

ü Χρήσιμες Ημερομηνίες

ü Μέλη επιτροπών

ü Οδηγίες Συγγραφής Poster

ü Οδηγίες Συγγραφής Εργασιών

ü Εγγραφή Συνέδρων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέση επιστημονικού συνεργάτη στον Παπάδο της Λέσβου

Για την παροχή υπηρεσιών στο Βιομηχανικό Συγκρότημα • ελαιοτριβείο του 19ου αιώνα - ιδιοκτησίας της μη Κερδοσκοπικής -ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» στον Παπάδο της Λέσβου, που θα λειτουργήσει ως Μουσειακός χώρος αλλά και ως Κέντρο Έρευνας και παρουσίασης του παραδοσιακού τρόπου παραγωγής λαδιού και τυποποίησης του, ζητείται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον γιο σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα:

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Απαραίτητα Προσόντα

α. Πτυχίο Αρχιτεκτονικής ή Αρχαιολογίας ή Πολιτισμικής Τεχνολογίας, ή Πολιτισμικής Ιστορίας του Αιγαίου, ή Γεωπονικής Τεχνολογίας ΑΕΙ ή ΤΕΙ

β. Γνώση Αγγλικής γλώσσας

γ. Ηλικία από 26 εως 35 ετών χωρίς στρατιωτικές υποχρεώσεις

δ. Θα ληφθούν υπόψη οι σχετικές εργασίες, δημοσιεύσεις, εκδόσεις, ανάλογη προϋπηρεσία, η διοικητική εμπειρία ή γενικότερων ερευνητικών και ιστορικών ενδιαφερόντων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση προς την:

Μη Κερδοσκοπική «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ»

Ζαλοκώστα 5 -10671 - Αθήνα

επισυνάπτοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας

2.Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών

3.Βιογραφικό σημείωμα

4.Υπεύθυνη Δήλωση στην οποίο να δηλώνουν την οικογενειακή τους κατάσταση και ότι δεν υπάρχει κώλυμα κατά το όρθρο 9 του Ν. 2683/99 (από ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση).

Τηλ επικοινωνίας: 2103647952

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Διακρατικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα»

Το κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα», είναι διετούς διάρκειας και λειτουργεί για δέκατο τέταρτο κατά σειρά έτος στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Α.Π.Η.) του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Institute of Education (ΙΟΕ) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 68651/Β7 (ΦΕΚ 2116/14-10-2008 τ.β) θα επιλεγούν είκοσι οκτώ (28) φοιτητές/τριες εκ των οποίων:

  • είκοσι (20) θα ενταχθούν στο κοινό ΠΜΣ και θα φοιτήσουν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Institute of Education (ΙΟΕ) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, και
  • οκτώ (8) θα ενταχθούν στο κοινό ΠΜΣ και θα φοιτήσουν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν πτυχιούχοι ελληνικών ή ξένων Πανεπιστημιακών Τμημάτων ισότιμων προς τα Ελληνικά, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του άρθρου 5 παρ. 12γ του Ν.
2916/2001 (ΦΕΚ 114 τ.Α) οι οποίοι γνωρίζουν καλά την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Το κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα» οδηγεί σε τίτλο σπουδών στις επιστήμες της αγωγής. Ως εκ τούτου οι κάτοχοι του μεταπτυχιακού τίτλου κατοχυρώνουν την παιδαγωγική επάρκεια. Η τελευταία τους επιτρέπει να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ή άλλων φορεων που αφορούν θέσεις εκπαιδευτικών λειτουργών στην εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες, αφού ενημερωθούν για τους στόχους, το αντικείμενο, τη δομή και τη λειτουργία του Π.Μ.Σ (Οδηγός και κανονισμός σπουδών – ιστοσελίδα Τμήματος www.ecd.uoa.gr) καλούνται να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας έως και την 11 Mαϊου 2009 ταχυδρομικά με συστημένη αποστολή και με ημερομηνία ταχυδρομικής σφραγίδας έως και την 11 Μαϊου 2009 στη Διεύθυνση:Πανεπιστήμιο Αθηνών-Γραμματεία Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, Ναυαρίνου 13α Ισόγειο (υπόψη Α. Χαλαζωνίτη) Τ.Κ. 106 80, Αθήνα.

Έναρξη ακαδημαϊκού έτους 2009-10 την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2009. Πληροφορίες παρέχονται από Δευτέρα, έως Παρασκευή, στα τηλέφωνα: 210-3688040 (ώρες 10.00 π.μ. – 11.00 π.μ.) και 210-3688527 (ώρα 13.00-14.00 μ.μ.), και στα e-mails: ahalazon@ecd.uoa.gr και pmsteapi@ecd.uoa.gr

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 3 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού

Λήξη: 30/03/2009

Το Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής προκηρύσσει την πλήρωση τριών (3) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού του κλάδου ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης), με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
αορίστου χρόνου, για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Ερευνών του Ινστιτούτου. Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα παρέχουν την εργασία τους στην Αθήνα, στην έδρα του Ινστιτούτου, οδός Χάρητος αριθ. 46Β.


Για την πρώτη θέση:
α) Πτυχίο ή Δίπλωμα Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής στο γνωστικό
αντικείμενο των θετικών επιστημών.
β) Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους Ελληνικού Α.Ε.Ι.
ή αναγνωρισμένου ισότιμου της αλλοδαπής, από τον οποίο να προκύπτει εξειδίκευση
του υποψηφίου στην χρηματοοικονομική ανάλυση


Για τη δεύτερη θέση:
α) Πτυχίο ή δίπλωμα Α. Ε. Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής στο γνωστικό
αντικείμενο των θετικών επιστημών.
β) Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους, Ελληνικού Α.Ε.Ι.
ή αναγνωρισμένου ισότιμου της αλλοδαπής, από τον οποίο να προκύπτει εξειδίκευση
του υποψηφίου στο γνωστικό αντικείμενο της στατιστικής.
γ) γνώση στατιστικών προγραμμάτων πληροφορικής (SPSS κλπ.)
δ) εργασιακή εμπειρία, τουλάχιστον τριών (3) ετών, στον τομέα της στατιστικής.


Για την τρίτη θέση:
α) Πτυχίο ή δίπλωμα Α. Ε. Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής στο γνωστικό
αντικείμενο των κοινωνικών ή πολιτικών επιστημών.
β) Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους, Ελληνικού Α.Ε.Ι.
ή αναγνωρισμένου ισότιμου της αλλοδαπής, από τον οποίο να προκύπτει εξειδίκευση
του υποψηφίου στο γνωστικό αντικείμενο των διεθνών σχέσεων


Οι αιτήσεις - υπεύθυνες δηλώσεις θα υποβάλλονται:
Στην έδρα του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής, οδός Χάρητος 46 Β Αθήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην έδρα του Ινστιτούτου (οδός Χάρητος 46 Β, Αθήνα), από όπου μπορούν να προμηθεύονται και αντίτυπα των αιτήσεων, καθώς και στα τηλέφωνα 210-7255385 - 8 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 έως 14:00.

Δείτε την προκήρυξη

Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση

4ήμερες κρουαζιέρες Μάιο και Ιούνιο από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας

4ήμερο οργανωμένο πρόγραμμα αναψυχής με τίτλο "ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ 2009", τους μήνες Μάιο και Ιούνιο και με προορισμό νησιά του Αιγαίου, προσφέρει ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας σε χιλιάδες δικαιούχους παροχών του από όλη την Ελλάδα.

Οι θαλάσσιες εκδρομές θα πραγματοποιηθούν από τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά.

Το πλοίο "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" της εταιρείας ΑΝΕΚ LINES θα σηκώσει άγκυρα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση τα νησιά ΤΗΝΟ -ΣΥΡΟ -ΜΥΚΟΝΟ-ΛΕΣΒΟ στις 12, 15 και 18 Μαΐου και από το λιμάνι του Πειραιά στις 22, 25, 28, 31 Μαΐου και 3 Ιουνίου με κατεύθυνση τα νησιά ΜΥΚΟΝΟ -ΡΟΔΟ -ΤΗΝΟ- ΣΥΡΟ.

Συνολικά 12.768 άτομα, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ υψηλής ποιότητας υπηρεσίες: α) μεταφορά β) διανυκτέρευση εντός του πλοίου για 3 βράδια γ) πλήρη διατροφή και δ) έκπτωση 20% σε ποτά, σκευάσματα κλπ.

Η χορήγηση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους θα αρχίσει πανελλαδικά από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και θα γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες μέχρις ότου εξαντληθούν, με την προσκόμιση των κατά περίπτωση απαιτούμενων δικαιολογητικών (αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης με 100 ημερομίσθια το έτος 2008, ΑΦΜ, αρχική απόφαση συνταξιοδότησης).

Στην Αττική τα εισιτήρια θα διατεθούν τις ώρες 8:00-14:00 από όλα τα γραφεία διανομής του Οργανισμού:

Αθήνας Πατησίων 125, Αγ. Μάρκου 11
Πειραιά Ομ. Σκυλίτση 19
Περιστερίου Θίσβης 7
Αιγάλεω Πλαστήρα 105 & Κολοκοτρώνη 10
Ταύρου Τιμ. Ευγενικού 5
Αργυρούπολης Αργυρουπόλεως 94-96
Ν. Ιωνίας 28ης Οκτωβρίου 42
Χολαργού Αγαμέμνονος 22
Ελευσίνας Χαριλάου 30

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν δικαιούχοι παροχών ΟΕΕ που πέρυσι έκαναν χρήση μικτού προγράμματος παροχών με την προϋπόθεση ότι φέτος δεν θα λάβουν δελτία κοινωνικού τουρισμού, δεν συμμετείχαν και δεν θα συμμετάσχουν σε κάποιο εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

1 Θέση ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Λήξη: 7/4/2009

Ο Δήμος Καρπενησίου προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τεσσάρων (4) συνολικώς θέσεων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) ως εξής:


Μία [1] θέση ΠΕ−11 Πληροφορικής
Μία [1] θέση ΔΕ− 28 Χειριστών μηχανημάτων έργων
Δύο [2] θέσεις ΥΕ− 16 Προσωπικού Καθαριότητας (συνοδοί απορρριμματοφόρων αυτοκινήτων)


Η αίτηση απευθύνεται και υποβάλλεται στο Δήμο Καρπενησίου στην ταχυδρομική διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 1, Τ.Κ. 361 00 Καρπενήσι, Ν. Ευρυτανίας, (αρμόδια υπάλληλος για παροχή πληροφοριών Κατσιφού Ελένη, τηλέφωνο: 2237021012)


Κατεβάστε την προκήρυξη ΕΔΩ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

67 θέσεις στη Νομαρχία Αθηνών

Λήξη: 12/03/2009

Σύμφωνα με την αρ. 13554/25199/2-9-2008 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής (ΦΕΚ 1962/τ.Β΄/23-9-2008), που εκδόθηκε ύστερα από την ΔΙΠΠ/Φ. ΕΓΚΡ .1/ 323/10044/7-8-2008 Απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 2 παρ. 1 της αριθμ. 33/2006 ΠΥΣ (ΦΕΚ 280/Α/27-12-2006) και την αρ. πρωτ 2556/27-2-2009 Απόφαση Νομάρχη Αθηνών, η Νομαρχία Αθηνών προτίθεται να αναθέσει την εκτέλεση έργου για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους, σε εξήντα επτά (67) από τα τετρακόσια (400) εγκεκριμένα άτομα διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, ως εξής:

Οκτώ (8) άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)
Πέντε (5) άτομα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ)
Σαράντα οκτώ (48) άτομα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και
Έξι (6) άτομα Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ)

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην Κεντρική Γραμματεία της Νομαρχίας Αθηνών, Λ. Συγγρού 15 - 17, ισόγειο, κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως και 12 Μαρτίου 2009 συνοδευμένη από:

  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής τους ταυτότητας και
  • Επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου σπουδών
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να δηλώνεται: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωή, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλημα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι δεν έχουν απασχοληθεί στη Ν.Α. Αθηνών-Πειραιώς/Νομαρχία Αθηνών με σύμβαση έργου ή ότι έχουν απασχοληθεί με σύμβαση έργου στη Ν.Α. Αθηνών-Πειραιώς/Νομαρχία Αθηνών και ο συνολικός χρόνος απασχόλησής τους δεν υπερβαίνει τους δώδεκα (12) μήνες.

Σχετικό αρχείο

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

12 θέσεις στην ΗΔΙΚΑ Α.Ε.

Λήξη: 30/03/2009

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.) προτίθεται να συνάψει συμπληρωματικά συμβάσεις μίσθωσης έργου με δώδεκα (12) φυσικά πρόσωπα με τυπικά προσόντα αυτά που προβλέπονται για την ειδικότητα Χειριστών διατρητικών μηχανών για έργο εισαγωγής στοιχείων Η/Υ.

Κάθε φυσικό πρόσωπο θα αναλάβει έργο 22.000.000 δακτυλισμών περίπου και ο προϋπολογισμός της διετίας για κάθε πρόσωπο ανέρχεται σε 21.560,00€ πλέον ΦΠΑ.

Οι συμβάσεις μίσθωσης έργου αφορούν χρονικό διάστημα δύο (2) ετών.

Oι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν μέχρι την 30/3/2009 αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συνοδευόμενη από τίτλους σπουδών, βιογραφικό σημείωμα και λοιπά δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.), Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού, Λαγουμιτζή 40 και Λεωφ. Συγγρού, 11745, Αθήνα, 3ος όροφος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 25 θέσεις κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής

Λήξη: 30/03/2009

Την 27η Απριλίου 2009 θα αρχίσει στο Υπουργείο Εξωτερικών ο διαγωνισμός για την πλήρωση είκοσι πέντε (25) κενών οργανικών θέσεων στον εισαγωγικό βαθμό του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής του Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την ελληνική ιθαγένεια, να έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1974 έως και 1988, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα, που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων των προκηρυσσόμενων θέσεων, να μην έχουν τα προβλεπόμενα στο άρθρο 66 του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών κωλύματα διορισμού, να έχουν πτυχίο A.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. κατεύθυνσης ηλεκτρονικών ή ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων ή πληροφορικής της ημεδαπής ή ισοτίμου της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. και προκειμένου για άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί.

Ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού και τα εξεταστέα μαθήματα ορίζονται στο Προεδρικό Διάταγμα 337/1998 (Α 224) καθώς και στο πλήρες κείμενο της Απόφασης Π15-475/ΑΣ2323/3.3.2009.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η αποστολή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή και την ένδειξη «για το διαγωνισμό του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής» στο Υπουργείο Εξωτερικών (ΣΤ1 Διεύθυνση Προσωπικού και Διοικητικής Οργάνωσης, Ακαδημίας 1, γραφείο 208, 106 71 Αθήνα αίτησης συμμετοχής-υπεύθυνης δήλωσης σε ειδικό έντυπο μαζί με πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου ή ταυτότητας μέχρι και την 30η Απριλίου 2009.

Με την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συνυποβάλλονται επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου, το πρωτότυπο ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του πτυχίου και το πρωτότυπο ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της πράξης αναγνώρισης του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (όπου απαιτείται).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-3681139.

Τα σχετικά έντυπα συμμετοχής παρέχονται από το ΚΕΠΠΑ του Υουργείου Εωτερικών (Ακαδημίας 3, Στοά Δαβάκη, 210-3682041-7) και από τη σελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/el-GR/Services/Carreer+Opportunities/AtTheMinistry/

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 3 θέσεις ΠΕ και ΔΕ

Λήξη: 18/03/2009

Ο Δήμος Αλυζίας προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριών (3) θέσεων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) ως εξής:


Μία [1] θέση ΠΕ1 Οικονομικού
Μία [1] θέση ΠΕ11 Πληροφορικής (Software)
Μία [1] θέση ΔΕ28 Χειριστών Μηχανημάτων Έργων


Η αίτηση απευθύνεται και υποβάλλεται στο Δήμο Αλυζίας,στην ταχυδρομική διεύθυνση: Τ.Κ. 300.19, Κανδήλα Ν. Αιτωλίας και Ακαρνανίας, (αρμόδια για παροχή πληροφοριών: κ. Κων/να Βουλιέρη, τηλέφωνο: 26460 51551, 2, 3)
Τα έντυπα των αιτήσεων (ΠΕ: 185Φ, ΔΕ: 187Φ) διατίθενται από το Δήμο.

Δείτε την προκήρυξη

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 148 Δικαστικοί Υπάλληλοι

Λήξη: 01/04/2009

Πλήρωση με γραπτό διαγωνισμό και συνέντευξη εκατόν σαράντα οκτώ (148) κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων, των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων και των εμμίσθων υποθηκοφυλακείων και ειδικότερα εβδομήντα έξι (76) κενών θέσεων Κατηγορίας ΠΕ, Κλάδου Γραμματέων, τεσσάρων (4) κενών θέσεων Κατηγορίας ΠΕ, Κλάδου Διοικητικού – Οικονομικού, εξήντα έξι (66) κενών θέσεων Κατηγορίας ΔΕ, Κλάδου Γραμματέων και δύο (2) κενών θέσεων Κατηγορίας ΔΕ, Κλάδου Διοικητικού – Λογιστικού:

Η υποβολή της αίτησης γίνεται μόνο ταχυδρομικά με απόδειξη. Ο ταχυδρομικός φάκελος απευθύνεται στο:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Διεύθυνση Λειτουργίας Δικαστηρίων και Δικαστικών Λειτουργών
Τμήμα Α3
Μεσογείων 96, Τ.Κ.: 115 27 – Αθήνα

και φέρει την ένδειξη:
«Για την πλήρωση των ογδόντα (80) κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων Κατηγορίας ΠΕ στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια και στα έμμισθα υποθηκοφυλακεία» ή «Για την πλήρωση των εξήντα οκτώ (68) κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων Κατηγορίας ΔΕ στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια και στα έμμισθα υποθηκοφυλακεία»

ανάλογα με την κατηγορία στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Διόρθωση σφάλματος (ΦΕΚ 38/17.2.09 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ)
Διορθώνεται η υπ’ αριθ. 5223οικ./23-01-2009 Προκήρυξη του Υπουργού Δικαιοσύνης που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 23/02.02.2009 / τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ, ως προς το σημείο β’ της παραγράφου 1 του Κεφαλαίου Α’ «Προσόντα Διορισμού» από το εσφαλμένο: «να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1987» στο ορθό: «να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1988».

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 3-03-2009 μέχρι και την 1-04-2009.

Κατεβάστε την προκήρυξη (ΦΕΚ 23/2-2-2009)

Υπόδειγμα Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης ΠΕ

Υπόδειγμα Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης ΔΕ

Θέση εργασίας στο ΕΜΠ για Μηχανικό Λογισμικού

Από τη Μονάδα Αυτόματης Ρύθμισης και Πληροφορικής της Σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ αναζητείται Μηχανικός ανάπτυξης Λογισμικού και Web Εφαρμογών για εργασία σε Ερευνητικό Πρόγραμμα.

    Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη OpenSource λογισμικού χρησιμοποιώντας την αρχιτεκτονική των WebServices.

    Απαραίτητα προσόντα είναι η καλή γνώση τεχνολογιών Java, η γνώση πρωτοκόλλων και εργαλείων σχετικών με το Internet (HTTP, XML κλπ) ενώ είναι επιθυμητή η εμπειρία σε ανάπτυξη Web Services.

    Στείλτε βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση hsarimv@central.ntua.gr ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210-7723237.

50 Δωρεάν συμμετοχές στο WWW Forum

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σήμερα μας ανακοίνωσε ο κος Μιχάλης Βαφόπουλος ότι κατάφερε να εξασφαλίσει 50 δωρεάν συμμετοχές τη Τετάρτη 18/3 19-21:00, και έπειτα θα ακολουθήσει δεξίωση.

Το πρόγραμμα εκείνης της συνεδρίασης είναι:

19:00-21:00: WWW Forum

Opening: President of the Hellenic Republic, HE Dr. C. Papoulias

Welcome addresses:

L. Efraimoglou, President of FHW

A. Samaras, Minister of Culture

Prof. Dame W. Hall, WSRI Director

Keynotes:
Professor
T. Berners-Lee

& Professor J. Sifakis

Chair: G. Metakides, Professor

Θα πρέπει μέχρι την Τρίτη 10/3 το βράδυ να μας έχετε απαντήσειμε τα ακόλουθα στοιχεία:

Επώνυμο, όνομα, κινητό, EMAIL

Οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι και φίλοι κλπ αποφοίτων ΤΠΤΕ εφόσον δε συμπληρωθεί ο αριθμός από τους αποφοίτους.

Στείλτε μας με mail στο silogosapofoitwntpte@gmail.com αριθμό συμμετεχόντων με τα παραπάνω στοιχεία και αν είναι ή όχι απόφοιτοι του ΤΠΤΕ.

Να έχετε μια καλή μέρα

Εκ του Δ.Σ.