Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

EΡΤ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΟΧ1 (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥΣΕΙΟΥ/ΑΡΧΕΙΟΥ)

Λήξη αιτήσεων: 02/12/2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΕΡΤ Α.Ε..

ΠΕ Αρχειονόμοι Βιβλιοθηκονόμοι 12 μήνες 3

ΠΕ Τεκμηριωτές Πολιτιστικού Αποθέματος 12 μήνες 12

ΤΕ Επιμελητές Τεκμηριωτές Μουσικού Αρχείου 12 μήνες 2

ΤΕ Συντηρητής Φωτογραφίας-Έργων Τέχνης 12 μήνες 1

ΔΕ Ψηφιοποιητές αρχειακού υλικού 12 μήνες 8

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μεσογείων 432 Τ.Κ,15342, Αγία Παρασκευή απευθύνοντάς την στο Τμήμα Αξιολόγησης Προσωπικού της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Ταβουλάρη Ζωή (τηλ. επικοινωνίας:210-6075681-2,210-60755657). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

24ο Διεθνές Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Μέσων στη Γαλλία

Το Pépinières européennes pour jeunes artistes (Ευρωπαϊκά Φυτώρια νέων καλλιτεχνών) καλεί τους νέους καλλιτέχνες να υποβάλλουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2010, για το 24ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών μέσων που θα λάβει χώρα στο Biarritz της Γαλλίας από 24 έως 31 Ιανουαρίου 2011. Οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλουν μαζί με την αίτηση τους, η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.art4eu.net ένα DVD format. avi ou. mov. με αγγλικούς ή γαλλικούς υπότιτλους, διάρκειας μέχρι 12 λεπτά, στη διεύθυνση:

Pépinières européennes pour jeunes artistes
Domaine national de Saint-Cloud
BP 80132
92216 Saint-Cloud Cedex
France

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail jeune-video-cinema@art4eu.net.

Συνέδριο "Κοινωνικές Επιστήμες, Εκπαιδευτική Δράση και Πολιτική Παρέμβαση"

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία με το Διδασκαλείο Νηπιαγωγών Αθηνών, οργανώνουν συνέδριο με θέμα: "Κοινωνικές Επιστήμες, Εκπαιδευτική Δράση και Πολιτική Παρέμβαση". Η εκδήλωση γίνεται προς τιμή της Ομότιμης Καθηγήτριας του Τμήματος Άννας Φραγκουδάκη.

Το συνέδριο θα γίνει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2010 στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις 338 Εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου Πληροφορικής στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Ολα τα ονόματα

Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις 338 Εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου Πληροφορικής στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Ολα τα ονόματα
17/11/2010 - 19:52
 
Δελτίο Τύπου                                             17/11/2010

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου Πληροφορικής στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι, για το σχολικό έτος 2010-2011, προσλαμβάνονται 338 εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου Πληροφορικής προκειμένου να υποστηρίξουν τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης για τα μαθήματα Τ.Π.Ε. και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση.

Οι προσλήψεις των ανωτέρω εκπαιδευτικών που θα τοποθετηθούν στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία για τη διδασκαλία στα μαθήματα Τ.Π.Ε. και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ανάπτυξη Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Καταγραφή και Συγκέντρωση ήδη παραχθέντος Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού και Συντονισμός των Πράξεων της Κατηγορίας Πράξης» των αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ελληνικό δημόσιο.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από την από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

1ο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, πραγματοποιείται από 19 έως 21 Νοεμβρίου, με τίτλο "Η σημασία της οπτικοακουστικής παιδείας Cinema Speaking…", με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση και του Συνδέσμου Αποφοίτων Υποτρόφων του Ιδρύματος.
Οι ενότητες που θα αναπτυχθούν αφορούν στην ''γραφή και την ανάγνωση των ταινιών'', ''την αναγνωσιμότητα του γυναικείου προσώπου στον κινηματογράφο'', ''τα παιδαγωγικά διλήματα στο νέο οπτικοακουστικό περιβάλλον''.  Η επικοινωνία της ταινίας με τον τελικό παραλήπτη των μηνυμάτων της, δηλαδή το κοινό, είναι επίσης, ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου.
Ένας από τους τρεις βασικούς σκοπούς της νεοσύστατης Ακαδημίας είναι ''η ανάδειξη και προώθηση της οπτικοακουστικής παιδείας των κινηματογραφιστών'' είπε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του Συνεδρίου.
Η Ακαδημία, τόνισε ο κ Μπουλμέτης, ''έχει δεσμευτεί να επιμορφώσει τους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου. Το θέμα της παιδείας των κινηματογραφιστών χρειάζεται την μέριμνα της πολιτείας και δεν αναφέρεται στο νέο νομοσχέδιο του κινηματογράφου,'' σχολίασε ο πρόεδρος, υπογραμμίζοντας ότι "το νομοσχέδιο Γερουλάνου για τον κινηματογράφο, το έχει αγκαλιάσει η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών κινηματογραφιστών".
Οι άλλοι δύο σκοποί της Ακαδημίας , που γεννήθηκε πέρσι τον Δεκέμβριο από τους κινηματογραφιστές στην ομίχλη, είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ακαδημίας, να εδραιώσει με την δράση της, ''μια νέα, ανεξάρτητη από το εμπορικό κύκλωμα, σχέση των ελλήνων σκηνοθετών με τους έλληνες πολίτες'' κι έφερε το παράδειγμα της γιορτής της Ακαδημίας, τον περασμένο μήνα στην Τεχνόπολι, με μαζική συμμετοχή νεανικού κοινού που παρακολούθησε τα τρέηλερ όλων των καινούργιων ελληνικών ταινιών σε πρώτη προβολή. Κι ακόμη, ''η αξιολόγηση του έργου των ενεργών κινηματογραφιστών από επαγγελματίες συναδέλφους τους'', όπως έγινε ουσιαστικά στην πρώτη εμφάνιση της Ακαδημίας, τον περασμένο Μάιο, με την απονομή των βραβείων της Ακαδημίας στο Μέγαρο Μουσικής, όπου κατά γενική ομολογία, ήταν και η πρώτη φορά που η κοινότητα των σκηνοθετών ανοίχτηκε στην ελληνική κοινωνία.
``Θέλουμε να συνδέσουμε τον οπτικό αλφαβητισμό με την ικανότητα ενεργής συμμετοχής των πολιτών σε μια δημοκρατία``, ανέφερε η σκηνοθέτης Αντουανέτα Αγγελίδη, εκ των διοργανωτών του Συνεδρίου.
Οι τέσσερις βασικοί ομιλητές είναι ο Δανός κινηματογραφιστής Henning Camre και πρόεδρος του European Think tank on Film and Film Policy, η αμερικανίδα θεωρητικός κινηματογράφου Μary Ann Doan, ο Γάλλος κριτικός Jean Douchet, μέλος της ιστορικής συντακτικής ομάδας των Cahiers du Cinema την εποχή της νουβέλ βάγκ και ο Δημήτρης Ελευθεριώτης, πρόεδρος του Τμήματος Σπουδών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης και συντάκτη του περιοδικού Screen.
Σημειώνεται ότι τη συνομιλία του Henning Cαmre,με το κοινό θα συντονίσει ο Κώστας Γαβράς, ``ο άνθρωπος που συσπείρωσε τους έλληνες κινηματογραφιστές`` είπε ο Τάσος Μπουλμέτης
Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου θα προβάλλονται τα έργα των κινηματογραφιστών υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.
Την πρωτοβουλία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, χαιρέτησαν σήμερα ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνης Παπαδημητρίου: ''στηρίζουμε τον ελληνικό πολιτισμό μέσα και έξω από την χώρα μας ''και ο Παναγιώτης Αλεξάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, μέλος του οποίου είναι και ο Τάσος Μπουλμέτης.
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα φιλοξενηθούν στο Ίδρυμα Κακογιάννη.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Aπό Συνεδριακό και Τουριστικό γραφείο ζητούνται ικανά στελέχη...

Aπό Συνεδριακό και Τουριστικό γραφείο ζητούνται ικανά στελέχη με εμπειρία στο Συνεδριακό Τουρισμό.

Τμήμα διοργάνωσης Συνεδρίων :

* Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 χρόνια στο τμήμα γραμματειακής υποστήριξης των συνεδρίων
* Αριστη γνώση κυρίως της Αγγλικής γλώσσας
* Γνώση προγραμμάτων του MS office κυρίως excel
* `Αριστη γνώση και χρήση συστημάτων αεροπορικών κρατήσεων και ξενοδοχείων Galileo Amadeus.
* `Αριστη γνώση TRAVEL FORCE


ΓΙΑ THN ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ: E-MAIL : incentives4@prctravel.gr


Στοιχεία Επικοινωνίας:

PRC Congress & Travel

102 Michalakopoulou str 11528 Athens -GR

Tel: +30 210 7711673

H Vista Events ζητά στέλεχος για το τμήμα Συνεδρίων

Η εταιρεία Vista Events ζητά ικανό στέλεχος με εμπειρία στο χώρο των Συνεδρίων για το γραφείο της Αθήνας.
Η εταιρεία Vista Events, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισερχόμενου συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα και στη Κύπρο, ζητά ικανό στέλεχος με εμπειρία στο χώρο των συνεδρίων για το γραφείο της Αθήνας.
Θέση: Operations Manager
Απαραίτητα Προσόντα:
  • Προϋπηρεσία στο χώρο του Συνεδριακού Τουρισμού και Incentive Tourism (τουλάχιστον 3 χρόνια).
  • `Αριστη Γνώση και χρήση Αγγλικής και Γαλλικής ή Γερμανικής γλώσσας.
  • Γνώση προγραμμάτων του MS office.
  • Ευχάριστη προσωπικότητα και επαγγελματική συμπεριφορά.
Η εταιρεία προσφέρει καλές συνθήκες εργασίας και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.
Παρακαλώ αποστείλατε βιογραφικό σημείωμα υπόψη κου Παναγιώτη Φραγκάκη στο email: panos@vistaevents.com