Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Επιστήμονες Πληροφορικής στο ΤΕΙ Σερρών

Λήξη αιτήσεων: 10/01/2011
Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Σερρών θα προσλάβει:
1. στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών» με MIS 299958 του Άξονα Προτεραιότητας 5 «Αναβάθμιση των συστημάτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης και σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στις 3 περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4Γ περιπτ.β του αρθ.7 της ΚΥΑ 679/1996 και της παρ.23 του αρθ.2 του Ν.2621/98 όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παρ.2 του αρθ.14 του Ν.3369/2005:

- Επιστήμονας πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας, ΠΕ ή ΤΕ για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον έλεγχο, την υποστήριξη, την συντήρηση και την εκπαίδευση χρηστών διαδικτυακού πληροφοριακού συστήματος της «ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ»
Αριθμός θέσεων : 1
Χρονική περίοδος: 14 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
2. στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Γραφείο  Διασύνδεση του ΤΕΙ Σερρών» με MIS 299917 του Άξονα Προτεραιότητας 5 «Αναβάθμιση των συστημάτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης και σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στις 3 περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4Γ περιπτ.β του αρθ.7 της ΚΥΑ 679/1996 και της παρ.23 του αρθ.2 του Ν.2621/98 όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παρ.2 του αρθ.14 του Ν.3369/2005:
Θέση 1η: Επιστήμονας πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας, ΠΕ ή ΤΕ για την  υποβοήθηση στην ανάλυση απαιτήσεων χρηστών, την σύνταξη προδιαγραφών, το σχεδιασμό και τον έλεγχο του διαδικτυακού πληροφοριακού συστήματος της Πράξης «ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ του ΤΕΙ Σερρών»
Αριθμός θέσεων: μια (1)
Χρονική περίοδος: 9 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Θέση 2η:  Επιστήμονας πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας, ΠΕ ή ΤΕ για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον έλεγχο, την υποστήριξη, την συντήρηση και την εκπαίδευση χρηστών διαδικτυακού πληροφοριακού συστήματος της Πράξης «ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ του ΤΕΙ Σερρών»
Αριθμός θέσεων: μια (1)
Χρονική περίοδος: 14 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην Επιτροπή Εκπαίδευσης και Ερευνών του Τ.Ε.Ι Σερρών, Τέρμα Μαγνησίας, Τ.Κ. 62124, Σέρρες (Κτίριο Διοίκησης). Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 23210- 49168.

Συνεργάτης για Γραμματειακή υποστήριξη στο ΤΕΙ Αθήνας

Λήξη αιτήσεων: 11/01/2011
H  Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Αθήνας προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης συνεργάτη για την γραμματειακή υποστήριξη καθώς και την προετοιμασία και υποστήριξη των εργαστηρίων του Τμήματος Ενεργειακής Τεχνολογίας με σύμβαση ανάθεσης έργου για 7 μήνες.
- Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης.
- Πολύ καλή γνώση στη χρήση Η/Υ.
- Αναπτυγμένα προσόντα για προφορική και γραπτή επικοινωνία με συνεργάτες και προϊστάμενους.
- Ικανότητα γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν έως τις 14-01-11 στη Γραμματεία Ερευνητικών Προγραμμάτων του ΤΕΙ Αθήνας, Αγ. Σπυρίδωνος, 12210 Αιγάλεω, 1ος όροφος και σε ώρες γραφείου 8.30-14.30 (τηλ.: 210 5385174), τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Από Αποφοιτους του ΤΠΤΕ: Χαμένα Παιχνίδια - Lost Toys

Από την ομάδα παραγωγής της ταινίας μικρού μήκους "Χαμένα Παιχνίδια"

Η ομάδα παραγωγής της ταινίας μικρού μήκους ‘Χαμένα Παιχνίδια’, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο γυρισμάτων της, βρίσκεται στο στάδιο του post production και της προετοιμασίας προβολής της ταινίας σε Λάρισα (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λάρισας, Χατζηγιάννειο κτίριο, Σάββατο 18.12.2010) και Αθήνα (Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα "Κωστής Παλαμάς", Τρίτη 21.12.2010).


Στην ταινία, συμμετείχαν οι ηθοποιοί Πέτρος Λαγούτης, Γωγώ Μπρέμπου, Πατρίκιος Κωστής, Ελένη Αποστολοπούλου, και η μικρή Μαρίλια Παυλίδου. Θα βρείτε επισυναπτόμενα την πρόσκληση και το δελτίο τύπου της ταινίας μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σενάριο και τους συντελεστές της ταινίας.

Η διάρκειά της είναι περίπου 8 λεπτά και μπορείτε να έχετε ένα δείγμα αυτής. (Η διεύθυνση όπου μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας είναι η: http://www.youtube.com/watch?v=Lq6QD4nms6A και η σελίδα στο Faceboοk είναι η: http://www.facebook.com/pages/Chamena-Paichnidia-Lost-Toys/137696586279578).


Η βοήθειά σας είναι απόλυτα αναγκαία για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία αυτής μας της προσπάθειας.


Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στη προβολή μπορούν να ενημερώσουν με ένα από τα παρακάτω mail. Δε θα επιτραπεί η είσοδος στα άτομα που δεν έχουν πρόσκληση ή που το όνομα τους δε βρίσκεται στη λίστα.


Με τιμή,


Σεραφείμ Ντούσιας - Σεναριογράφος/Σκηνοθέτης - serafeimntousias@gmail.com

Νεφέλη Ζευγώλη - Οργάνωση Παραγωγής - nefelizevgoli@gmail.com

Αφροδίτη Αζάρη - Διεύθυνση Παραγωγής - aphroditeazari@hotmail.com


Athens , Greece

web page: http://vimeo.com/serafeimntousias

e-mail: serafeimntousias@gmail.com

serafeimntousias@hotmail.com

Επιστημονικοί υπεύθυνοι θεματικών ενοτήτων στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Λήξη αιτήσεων: 12/01/2011
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, στο πλαίσιο των πράξεων με τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ - ΑΠ 7, 8, 9» του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης σε απασχολούμενους στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
Τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών – Εφαρμογές του διαδικτύου στη μικρή επιχείρησηΕισαγωγή στην Πληροφορική για απασχολούμενους στην μικρή επιχείρηση (60 ώρες)
Εισαγωγή στην Πληροφορική για απασχολούμενους στην μικρή επιχείρηση (100 ώρες)
Η χρήση του διαδικτύου στη λειτουργία της μικρής επιχείρησης (Ψηφιακή επικοινωνία και διεκπεραίωση εργασιών της επιχείρησης με φορείς και οργανισμούς πχ ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, αναζήτηση επιχειρηματικών πληροφοριών, υποβολή καταστάσεων ΙΚΑ, υποβολή ΦΠΑ, TAXISnet κλπ)
Προσαρμοσμένες εφαρμογές λογισμικού υπολογιστικών φύλλων και βάσεων δεδομένων (πχ των προγραμμάτων Excel, Access του MS Office) στη μικρή επιχείρηση
Ψηφιακή επιχείρηση: Λειτουργία της μικρής επιχείρησης στο διαδίκτυο με εκπαιδευτική υποστήριξη ενεργειών ηλεκτρονικής προμήθειας, παρουσίας και πώλησης
Εκπαίδευση σε εξειδικευμένες επαγγελματικές εφαρμογές πληροφορικής πχ σχεδιασμός βιοτεχνικών προϊόντων με χρήση Η/Υ
Επιχειρηματικότητα στη μικρή επιχείρησηΌψεις της επιχειρηματικότητας στη μικρή επιχείρηση (50 ώρες)
Όψεις της επιχειρηματικότητας στη μικρή επιχείρηση (80 ώρες)
Οργάνωση και διοίκηση της μικρής επιχείρησης
Διαχείριση ποιότητας
Εντοπισμός και εκμετάλλευση επιχειρηματικών ευκαιριών
Τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών
Διαφήμιση και προβολή της μικρής επιχείρησης
Κοστολόγηση – Τιμολόγηση – Διαχείριση προϋπολογισμού
Αντιμετώπιση ανταγωνισμού
Χρηματοδότηση της μικρής επιχείρησης
Θέματα Υγιεινής και ΑσφάλειαςΠρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας
Εκπαίδευση στα νέα διατροφικά πρότυπα (πχ μεσογειακή διατροφή) για μικρές επιχειρήσεις του επισιτιστικού τομέα (έμφαση σε τουριστικές περιοχές)
Περιβαλλοντική εκπαίδευσηΠολιτικές και πρακτικές μέθοδοι περιβαλλοντικής προστασίας και εξοικονόμησης ενέργειας στη μικρή επιχείρηση
Περιβαλλοντική εκπαίδευση για τεχνικές ειδικότητες του δευτερογενή τομέα
Εξειδικευμένη ελληνόγλωσση & ξενόγλωσση επιχειρηματική και επαγγελματική ορολογία για μικρές επιχειρήσειςΕκπαίδευση σε επιχειρηματική ορολογία ελληνικής γλώσσας για ξενόγλωσσους απασχολούμενους σε μικρές επιχειρήσεις
Εκπαίδευση ελλήνων απασχολουμένων στη μικρή επιχείρηση σε ξενόγλωσση επαγγελματική ορολογία
Αρχές και μέθοδοι εκπαίδευσης ενηλίκωνΑρχές και μέθοδοι εκπαίδευσης ενηλίκων προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες των μικρών επιχειρήσεων
Υποβολή κλειστών φακέλων που θα περιλαμβάνουν, διαβιβαστικό - αίτηση, βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτικά έγγραφα μέχρι 12 Ιανουαρίου 2011, ώρα 15:00 στην παρακάτω διεύθυνση: ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46, 10433, Αθήνα, Υπόψη επιτροπής αξιολόγησης επιστημονικών υπευθύνων θεματικών ενοτήτων, Τηλέφωνο επικοινωνίας 2108846852 (εσωτερικό 325).

92 Εκπαιδευτικοί και 7 Ειδικοί Επιστήμονες στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών

Λήξη αιτήσεων: 23/12/2010
Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), (ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων), για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου του Τομέα Στρατηγικής & Αναπτυξιακής Πολιτικής: «Προδιαγραφές Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Ανάπτυξη και Λειτουργία Ψηφιακής Βάσης Γνώσης, Ψηφιακή Διαμόρφωση και Τεχνικός Μετασχολιασμός Εκπαιδευτικού Υλικού, Υποδομή για Υποδειγματικές Διδασκαλίες και Αξιοποίηση Συμμετοχικού Ιστού», το οποίο έχει ενταχθεί στο Ε.Π «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, κωδ. Πράξης ΟΠΣ 296441), προκηρύσσει την πλήρωση έως ενενήντα δύο (92) θέσεων συνεργατών εκπαιδευτικών και έως επτά (7) θέσεων συνεργατών ειδικών επιστημόνων και καλεί τους
ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Α) ΠΕ05-07 ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ. Θέσεις: Έως εννέα (έως 9)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Ξένων Γλωσσών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (με προτεραιότητα τα βιβλία Αγγλικών και Γαλλικών),  σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν.
Απαιτούμενα Προσόντα:
Β) ΠΕ04 – ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. Θέσεις: Έως δώδεκα (έως 12)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Φυσικών Επιστημών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές
προδιαγραφές που θα καθοριστούν.
Γ) ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ. Θέσεις: Έως δεκαπέντε(έως 15)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Μαθηματικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν
Δ) ΠΕ08 – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. Θέσεις: Έως πέντε (έως 5)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Αισθητικής Αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν.
Ε) ΠΕ19-20 – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Θέσεις: Έως δέκα πέντε (έως 15)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Πληροφορικής και Τεχνολογίας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν.
ΣΤ) ΠΕ02 – ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ / ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΠΕ09-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ, ΠΕ10-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΠΕ13-ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΕ01-ΘΕΟΛΟΓΟΙ. Θέσεις: Έως δεκαέξι (έως 16)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Ιστορίας, Θρησκευτικών και Κοινωνικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν
Ζ) ΠΕ04– ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Θέσεις: Έως πέντε (έως 5)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Γεωγραφίας και Περιβάλλοντος στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕ-70
Ειδικά οι εκπαιδευτικοί ΠΕ-70 της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ανάλογα με την προτίμησή τους και την εξειδίκευσή τους μπορούν να ενταχθούν, σύμφωνα με την αίτησή τους στις προαναφερθείσες ομάδες ως εξής:
- Β- ΦΥΣΙΚΗΣ, ΧΗΜΕΙΑΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (έως δύο-2-θέσεις)
- Γ- ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (έως τέσσερις-4-θέσεις)
- Δ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (έως δυο-2-θέσεις)
- Ε- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (έως δυο-2-θέσεις)
- ΣΤ – ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (έως τρεις-3 θέσεις)
- Ζ - ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (έως δυο-2 θέσεις)
Κάθε εκπαιδευτικός ΠΕ-70 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ μπορεί να κάνει αίτηση για μέχρι δυο από τις παραπάνω θέσεις το μέγιστο.
Η) ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: Θέσεις: Έως επτά (έως 7)
Αντικείμενο εργασιών
Οι ειδικοί επιστήμονες θα στελεχώσουν τις παραπάνω ομάδες ανάλογα με τις ανάγκες του έργου.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν μέχρι τις 23/12/2010. με συστημένη επιστολή τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση: Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών Υπόψη: κας Άντας Δημοπούλου / Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών (με την ένδειξη: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ No 40_ΕΑΙΤΥ») Διεύθυνση: Ν. Καζαντζάκη / 26504 Πανεπιστημιούπολη Ρίου Πατρών Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610960393 & 2610960300.
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων, τη συμπλήρωση των αιτήσεων, και άλλες διαδικαστικές διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Άντα Δημοπούλου, τηλ: 2610-960393 &
2610960300, fax: 2610960392, e-mail: alexdim@cti.gr.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Διεθνές συνέδριο «ανοικτή πρόσβαση: έρευνα - εκπαίδευση - δημόσια δεδομένα»

Διεθνές Συνέδριο "Ανοικτή Πρόσβαση: Έρευνα - Εκπαίδευση - Δημόσια Δεδομένα" 
16-17 Δεκεμβρίου, Aθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών)
Διεθνές Συνέδριο με τίτλο "Ανοικτή Πρόσβαση: Έρευνα - Εκπαίδευση - Δημόσια Δεδομένα" διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), στις 16-17 Δεκεμβρίου 2010 στην Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Βασιλέως Κωνσταντίνου 48).
Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό SPARC Εurope (Scholarly Publishing and Academic Resources Coalition) και την Ένωση Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Βιβλιοθηκών (LIBER).
Το Συνέδριο απευθύνεται στην ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, σε βιβλιοθήκες, εκπαιδευτικούς, φορείς της Δημόσιας Διοίκησης, επιχειρήσεις, αλλά και στο ευρύ κοινό.
Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει τις δυνατότητες που προσφέρει η Ανοικτή Πρόσβαση στην προώθηση της έρευνας και της επιστημονικής επικοινωνίας,  στην ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία, στην εκπαιδευτική και μαθησιακή διαδικασία, στη διαφάνεια και στη συμμετοχικότητα των πολιτών.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν εθνικές και ευρωπαϊκές πολιτικές, δράσεις και υποδομές Ανοικτής Πρόσβασης,  διεθνείς συνεργασίες και σύγχρονες τάσεις στην επιστημονική επικοινωνία και τη διαχείριση ψηφιακού υλικού,  καθώς και οι πρωτοβουλίες του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης για την Ανοικτή Πρόσβαση.

Ημερίδα «Η Πληροφορική στο Νέο Σχολείο»

ΠΕΚΑΠ - Ημερίδα 11 Δεκεμβρίου 2010 - «Η Πληροφορική στο Νέο Σχολείο» 
 
Σάββατο, 11 Δεκέμβριος 2010, 08:00 - 17:00


Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) διοργανώνει: Ημέρα Διαλόγου για την Πληροφορική στην εκπαίδευση με θέμα: «Η Πληροφορική στο Νέο Σχολείο» το Σάββατο 11/12/2010, 11.30’π.μ. – 15.30’ μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΘΗΝΩΝ (Αχιλλέως 37-39 & Μυλλέρου 124, στάση ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο) http://1epal-athin.att.sch.gr
Η ημερίδα οργανώνεται στο πλαίσιο της γενικότερης επαγρύπνησης και της προσπάθειας για άμεση ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση των συναδέλφων καθηγητών Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Το Δ.Σ. της ΠΕΚΑΠ
Περισσότερες πληροφορίες, φόρμα προεγγραφής, καθώς και το πρόγραμμα θα αναρτηθούν σύντομα στο ιστολόγιο της Ένωσης http://pekap.blogspot.com/ και στον ιστότοπο: www.pekap.gr

Συνεργάτης στην Ερευνητική Μονάδα 6 του ΕΑΙΤΥ

Λήξη αιτήσεων: 09/12/2010
Η Ερευνητική Μονάδα 6 του ΕΑΙΤΥ θα απασχολήσει ένα (1) άτομο (Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Υπολογιστών ή Πτυχιούζο Τμήματος Πληροφορικής ή ισοδύναμης ειδικότητας) για τις ανάγκες υλοποίησης έργου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610-960441, 2610-960300.

Υπεύθυνοι Υποστήριξης ΜΟΔΙΠ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Λήξη αιτήσεων: 09/12/2010
Ο Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου πρόκειται να προβεί σε αναθέσεις έργου για 12 μήνες.
- Υπεύθυνος παροχής Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ένα άτομο στη Μυτιλήνη)
- Υπεύθυνος παροχής Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ένα άτομο στη Μύρινα).
Πληροφορίες στο τηλ. 22510-36738.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ανάθεση έργου σε προσωπικό για 12 μήνες

Λήξη:9/12/2010 και εωσ τισ 14:00

Ο Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο πλαίσιο υλοποίησης των έργων «Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ)», «Γραφεία Διασύνδεσης», «Πρακτική Άσκηση» και «Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας» Πανεπιστήμιου Αιγαίου, «Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Αιγαίου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) του ΕΣΠΑ (2007-2013), τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, και σύμφωνα με την από 37/19.5.2010 απόφαση του Ειδικού Επταμελούς Οργάνου της Επιτροπής Ερευνών, ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου σε προσωπικό για 12 μήνες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Γραφίστας για Internet - Web Designer Secure Shop

Στοιχεία αγγελίας
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία-Θεσσαλονίκη


Σχέση απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση
Θέση Προϊσταμένου : Όχι
Κατηγορία: Πληροφορική / Τηλεπικοινωνίες
Δημιουργικό Τμήμα
Απαιτούμενη Προϋπηρεσία: Τουλάχιστον 5 έτος/η

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:2310 383081

Φαξ:2310 900542
Περιγραφή

Γραφίστας για internet(πλήρη απασχόληση)- Web Designer



Απαραίτητα Προσόντα

· Σπουδές στην γραφιστική ή στον τομέα του σχεδιασμού

· Προϋπηρεσία σε 5 τουλάχιστον επαγγελματικά sites

· Άριστη γνώση Illustrator ή Corel Draw

· Άριστη γνώση Photoshop

· Portfolio, συστατικές επιστολές

· Άριστη γνώση αγγλικών και χειρισμού HY





Επιθυμητά Προσόντα

· Πολύ καλή γνώση Flash

· Adobe Indesign για σχεδιασμό βιβλίων, manuals

· Προϋπηρεσία σε σχεδιασμό εντύπων, διαφημίσεων, λογοτύπων

· Γνώσεις marketing και διαφημιστικών καμπανιών

· Φωτογράφιση/Βιντεοσκόπηση

· Multimedia Εφαρμογές(Director,3D Studio Max)

· Επιπρόσθετες γλώσσες θα εκτιμηθούν




SECURESHOP ΕΠΕ

Αγίας Αναστασίας και Λαέρτου

Business Center Philippos

Θεσσαλονίκη

ΤΚ 57001, Θέρμη
Tel 2310 383081, 900532 900542Fax 2310 900542 www.secureshop.gr

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 9 Υπάλληλοι για το Πολυιατρείο της Αθήνας

Λήξη: 06/12/2010



Το «ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ζητά να προσλάβει για το Πολυιατρείο της Αθήνας:

ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ πτυχιούχο ΑΕΙ Οικονομικής ή Θετικής κατεύθυνσης

ΔΥΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ πτυχιούχους ΤΕΙ, Τμήμ. Διοίκ. Μονάδων Υγείας - Διοίκ. Επιχειρήσεων - Λογιστικής

ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ πτυχιούχο ΑΕΙ Πληροφορικής

ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ πτυχιούχο ΤΕΙ Πληροφορικής

ΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ Ιατρικών Εργαστηρίων πτυχιούχο ΤΕΙ

ΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ πτυχιούχο ΤΕΙ

ΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΡΧΕΙΟΥ πτυχιούχο ΤΕΙ Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης

ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ με απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Περισσότερες πληροφορίες στο ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, στην ιστοσελίδα www.typate.gr

ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Multimedia Designer/Video Editor

Λήξη: Επικοινωνήστε με το φορέα


Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού αναζητά συνεργάτες για τις παρακάτω περιοχές απασχόλησης
Multimedia Designer/Video Editor (κωδ. 8365)

Απαραίτητα προσόντα:
Άριστη γνώση Adobe Photoshop, Adobe Illustrator
Εμπειρία σε μοντάζ και εφέ στα Adobe After Effects και Premiere
Εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες
2-3 χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
Επιθυμητές γνώσεις σε Adobe Flash, 3D Studio και DVD Authoring θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Περιγραφή Θέσης:
Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα ενταχθεί στο Τμήμα Διαδικτύου, Πολυμέσων & Κινηματογραφικών Παραγωγών του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και θα είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό των γραφικών και του interface πολυμεσικών εφαρμογών και διαδραστικών παρουσιάσεων καθώς και για δημιουργία animation και βίντεο.

Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συνεχής εκπαίδευση, σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και προοπτικές εξέλιξης.
Επικοινωνία: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: jobs@ime.gr, αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης "Multimedia Designer / Video Editor" (κωδ. 8365).