Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα από τη συνάντηση της 10ης Μαΐου 2009 του Σ.Α.Π.Τ.Ε. αποφασίστηκε ομόφωνα ο διαμοιρασμός εργασιών σε ομάδες εργασίας.

Οι ομάδες εργασίας είναι:

  1. Ομάδα επικοινωνίας: Η οποία αναλαμβάνει να φτιάχνει δελτία τύπου, να συγγράφει κείμενα του Συλλόγου και γενικότερα τις λειτουργίες επικοινωνίας του Συλλόγου με εξωσυλλογικούς παράγοντες (εφημερίδες, κανάλια, κτλ).
  2. Ομάδα Οικονομικών: Η οποία αναλαμβάνει σε συνεργασία με τον ταμία να κρατάει τα οικονομικά βιβλία του Σ.Α.Π.Τ.Ε., να βρίσκει πόρους οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου και να ενημερώνει τα μέλη για την πορεία των οικονομικών του Σ.Α.Π.Τ.Ε. .
  3. Ομάδα Διαδικαστικών: Η οποία αναλαμβάνει να πληροφορεί τα μέλη για διαδικαστικά προβλήματα που τυχόν να αντιμετωπίζουν (εκτός από πληροφορίες για τον ΑΣΕΠ που τα μέλη πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στον ΑΣΕΠ.
  4. Ομάδα Νομικών: Η οποία σε συνεργασία με τον νομικό σύμβουλο του Σ.Α.Π.Τ.Ε. θα κινούν τις νομικές διαδικασίες για τις ενέργειες αναγνώρισης των επαγγελματικών δικαιωμάτων.
  5. Ομάδα Επαγγελματικών Δικαιωμάτων: Η οποία αναλαμβάνει την σύνταξη των γνωστικών πεδίων του αποφοίτου του ΤΠΤΕ καθώς και την σύνταξη κειμένων για τους φορείς που είναι υπεύθυνοι για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα (Υπ. Εσωτερικών, Υπ. Παιδείας, ΑΣΕΠ κτλ)

Η κάθε ομάδα θα συνεδριάζει με δύο τρόπους. Με συναντήσεις στον τόπο που είναι τα περισσότερα μέλη της και διαδικτυακά με τρόπο που θα ανακοινωθεί σύντομα. Μετά από κάθε συνεδρίαση κάθε ομάδα θα στέλνει ένα ενημερωτικό σημείωμα για τα θέματα που προέκυψαν από τη συνεδρίαση για να ενημερώνει τους υπόλοιπους αποφοίτους.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει υπεύθυνα σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες μπορεί να μας στείλει ένα mail στο silogosapofoitwntpte@gmail.com γράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και e-mail και σε ποια ομάδα θα ήθελε να συμμετέχει. Όσοι από εσάς δηλώσατε στη συνάντηση που θέλετε να είστε δεν χρειάζεται να στείλετε ξανά mail.

Επίσημο μέσο ανακοινώσεων εξακολουθεί να είναι το blog και σε λίγο καιρό και η Πύλη αποφοίτων

Να ‘στε καλά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

http://sa-pte.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: