Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Αναζήτηση Συνεργάτη από Πολιτιστική Εταιρεία Πανόραμα

Πολιτιστική εταιρεία η οποία υλοποιεί ένα πρόγραμμα ψηφιοποίησης του αρχείου της και δημιουργίας και διατήρησης σχετικού ιστότοπου, ενδιαφέρεται για συνεργασία με σύμβαση έργου με απόφοιτο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Να έχει καλή κατάρτιση και άνεση χειρισμών σε θέματα πληροφορικής [εισαγωγή στοιχείων σε βάση δεδομένων, ανανεώσεις ιστοσελίδας με CMS (Content Management System), σαρώσεις κειμένων με οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR), σαρώσεις εικονογραφικού & φωτογραφικού υλικού, χειρισμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου]. Περιβάλλον Windows αλλά θα συνεκτιμηθεί θετικά η εμπειρία σε OS X.

Να τον/την ενδιαφέρουν οι τομείς της γεωγραφίας, ανθρωπογεωγραφίας, ιστορίας, πολιτιστικής τεχνολογίας και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή Βαλκάνια, Μαύρη Θάλασσα, Εγγύς και Μέση Ανατολή, Βόρειος Αφρική.

Να γνωρίζει άριστα Ελληνικά και Αγγλικά – χρήσιμη και γνώση, έστω μέτρια, τρίτης γλώσσας.

Να έχει ήδη εργαστεί για ένα τουλάχιστον έτος (1 έτος προϋπηρεσία σε οποιαδήποτε εργασία).

Να έχει εκπληρωμένες τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Διαθεσιμότητα από 25/11/2009 με απασχόληση για 40 ώρες εβδομαδιαία και υπερωριακή εργασία, δίμηνη δοκιμαστική περίοδος.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να απευθυνθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση colleague@apan.gr και το σχετικό μήνυμα θα πρέπει να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα και ένα σύντομο κείμενο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά παρουσιάζοντας τα βασικά ενδιαφέροντά του/της σχετικά με το αντικείμενό μας.

Όλες οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα θεωρηθούν εμπιστευτικές και θα τύχουν απάντησης.


http://www.apan.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: