Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής για το Animasyros 3.0 Διεθνές Φεστιβάλ & Φόρουμ κινουμένων σχεδίων (30/9-3/10/2010, Ερμούπολη Σύρου)












Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής για το
Animasyros 3.0
Διεθνές Φεστιβάλ & Φόρουμ κινουμένων σχεδίων
(30/9-3/10/2010, Ερμούπολη Σύρου)


Το Διεθνές Φεστιβάλ & Φορουμ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros 3.0 επιστρέφει δυναμικά και φέτος στην Ερμούπολη της Σύρου από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις  3 Οκτωβρίου, 2010 στο Θέατρο Απόλλων και στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ερμούπολης.
Το animasyros 3.0 περιλαμβάνει προβολές ταινιών από όλο τον κόσμο, παρουσιάσεις διεθνών φεστιβάλ, εργαστήρια, σεμινάρια, το επαγγελματικό φόρουμ  αλλά και το διαγωνιστικό τμήμα για το οποίο καλούνται οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχή τους, έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2010.
Ψάχνουμε για δημιουργικές ταινίες animation παραγωγής από το 2007 που χρησιμοποιούν ευρηματικά τις τεχνικές της εμψύχωσης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την ταινία τους στην ειδική κατηγορία «Περιβάλλον & Ανακύκλωση», ανάλογα με το θέμα της ταινίας τους. Για να υποβάλλετε την αίτηση σας πατήστε εδώ.
Το φεστιβάλ είναι μια πρωτοβουλία της αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Πλατφόρμα- Εταιρία Αστικού Πολιτισμού και πραγματοποιείται σε συν-διοργάνωση με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ερμούπολης.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και του επαγγελματικού φόρουμ θα είναι σύντομα διαθέσιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: