Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Συνεργάτες στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.)

Λήξη: 06/09/2010

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) για την εκτέλεση της πράξης «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Λειτουργία – Ανάπτυξη)», που υλοποείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, Άξονας προτεραιότητας 2: «Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής εξόδου», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Χριστόφορο Κουτίτα, Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Δι.Πα.Ε. και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) του Υπ.Ε.Π.Θ., προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση ανάθεσης έργου (ορισμένης χρονικής διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης) εξωτερικούς συνεργάτες που πληρούν συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία περιγράφονται ακολούθως. Επιμέρους υπό προκήρυξη αντικείμενα:

Ερευνητικό Επιστημονικό Προσωπικό (Academic Assistant) για την υποστήριξη της Εκπαιδευτικής διαδικασίας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης.

Απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
• Σχετικό Διδακτορικό Δίπλωμα στα γνωστικά αντικείμενα των διδασκομένων μαθημάτων στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Δι.Πα.Ε., τα οποία αναλυτικά παρουσιάζονται στον ιστοχώρο του Ιδρύματος (www.ihu.edu.gr)
• Ενεργή ερευνητική ενασχόληση, ανάλογη αποδεδειγμένη ερευνητική ή διδακτική εμπειρία στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα. Θα συνεκτιμηθεί η αποδεδειγμένη ουσιαστική συμμετοχή σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών αντίστοιχων σχολών
• Γνώσεις σε συστήματα υποστήριξης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης
• Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

Σημειώνεται ότι για τους υποψήφιους των παραπάνω υπό προκήρυξη αντικειμένων, των οποίων οι τίτλοι Σπουδών τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) έχουν χορηγηθεί από Ιδρύματα του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναγνώρισης και ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ (πρώην Δι.Κ.Α.Τ.Σ.Α.)

Επιστημονικό Προσωπικό για την κάλυψη αναγκών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης σε θέματα επικοινωνίας, προβολής και προώθησης των Προγραμμάτων ΜεταπτυχιακώνΣπουδών (σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα) καθώς και υποστήριξης των φοιτητών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τα ακόλουθα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
• Τίτλο Σπουδών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή/και του εξωτερικού
• Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
• Καλή γνώση χρήσης βασικών προγραμμάτων Η/Υ (Windows, εφαρμογών Microsoft Office, εφαρμογών διαδικτύου κλπ)

Επιπλέον επιθυμητά προσόντα:

• Αποδεδειγμένη αντίστοιχη εμπειρία σε ανάλογες θέσεις Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή/και του εξωτερικού
• Διαθεσιμότητα απασχόλησης χωρίς δέσμευση ωραρίου.

Επιστημονικό Προσωπικό για την κάλυψη αναγκών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης σε θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική σύνδεση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με τις επιχειρήσεις και την αγορά εργασίας καθώς και την υποστήριξη των φοιτητών της Σχολής στο σχεδιασμό της μελλοντικής τους σταδιοδρομίας και της επαγγελματικής τους απασχόλησης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τα ακόλουθα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
• Τίτλο Σπουδών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή/και του εξωτερικού
• Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
• Καλή γνώση χρήσης βασικών προγραμμάτων Η/Υ (Windows, εφαρμογών Microsoft Office, εφαρμογών διαδικτύου κλπ)
Επιπλέον επιθυμητά προσόντα:
• Αποδεδειγμένη αντίστοιχη εμπειρία σε ανάλογες θέσεις Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή/και του εξωτερικού
• Διαθεσιμότητα απασχόλησης χωρίς δέσμευση ωραρίου.

Επιστημονικό Προσωπικό για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης (Executive Assistant) της Διοίκησης του Ιδρύματος.
Απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
• Πτυχίο αγγλόφωνου Πανεπιστημίου χωρών της Ευρώπης ή των ΗΠΑ, ή μεγάλη σχετική επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχη διοικητική στελεχιακή θέση σε δημόσιο ή ιδιωτικό 0φορέα με διεθνή αναγνώριση και δραστηριότητα κατά προτίμηση στην Αγγλική γλώσσα
• Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
• Αποδεδειγμένη τουλάχιστον δεκαετή (10ετή) επαγγελματική εμπειρία σε θέματα διοικητικής υποστήριξης κατά προτίμηση στην αγγλική γλώσσα.

Στέλεχος Βιβλιοθήκης, που θα έχει την συν ευθύνη για τη λειτουργία της Πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

με τα παρακάτω τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
• Βασικές σπουδές στην κατεύθυνση Βιβλιοθηκονομίας και εμπειρία στη χρήση νέων
προγραμμάτων αυτοματοποίησηs βιβλιοθηκονομικών εργασιών.
• Γνώσεις έρευνας βιβλιογραφίας, θεματικής ταξινόμησης βιβλίων
• Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Επιστημονικό Προσωπικό για την υποστήριξη αναγκών λειτουργίας των Σχολών του Δι.Πα.ε

Το αντικείμενο της απασχόλησης θα είναι η υποστήριξη των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Δι.Πα.Ε., η διαχείριση φοιτητικών θεμάτων, η χρήση σχετικού λογισμικού για την διαχείριση των φοιτητικών αρχείων, επικοινωνία με φοιτητές και υποψήφιους φοιτητές, η παρακολούθηση των υποχρεώσεων των φοιτητών.
Απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
• Πτυχίο Πανεπιστημιακών Σχολών Θετικής ή Οικονομικής Κατεύθυνσης.
• Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
• Άριστη γνώση χρήσης βασικών προγραμμάτων Η/Υ (Windows, εφαρμογών Microsoft Office, εφαρμογών διαδικτύου κ.λπ)
Επιπλέον προσόντα που θα συνεκτιμηθούν κατά την αξιολόγηση είναι:
• Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών
• Αποδεδειγμένη αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία σε ανάλογη θέση.

Η συνολική κατ’ αποκοπή αμοιβή θα οριστεί από την Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού και είναι ανάλογη των προσόντων των επιλεγέντων. Οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες με σύμβαση ανάθεσης έργου παροχής υπηρεσίας που δεν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής του Π.Δ. 164/2004 (άρθρα 2 παρ.1 και άρθρο 6 παρ.2), εμπίπτει δε στις εξαιρέσεις της παραγράφου 8 του άρθρου 6 του ν. 2527/1997, όπως αυτή είχε τροποποιηθεί με το άρθρο 14 παρ. 2 του ν. 3369/2005 και διατηρήθηκε σε ισχύ αναριθμούμενη με το άρθρο 10 του ν. 3812/2009.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν έντυπη και ηλεκτρονική αίτηση (σύμφωνα με το υπόδειγμα που διατίθεται) συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και θεωρημένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων απασχόλησης, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία της έντυπης αίτησης και το βιογραφικό τους σημείωμα. Επιπλέον προσόντα (όπως πιστοποιήσεις επαγγελματικής εμπειρίας, πιστοποιήσεις γνώσης λοιπών ξένων γλωσσών κ.λπ.) θα συνεκτιμώνται αναλόγως κατά την αξιολόγηση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και προσωπική συνέντευξη. Επίσης, οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε
να βοηθήσει στη διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους.
Θα αξιολογηθούν μόνο οι αιτήσεις υποψηφίων που θα κατατεθούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σε σφραγισμένο φάκελο ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα παραληφθεί και θα πρωτοκολληθεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 06/09/2010 και ώρα 14:30 στη διεύθυνση: Ειδικός Λογαριασμός ΔΙ.ΠΑ.Ε. 14 χλμ Θεσ/νίκης – Μουδανιών 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται:
• Για τις θέσεις 1 – 3 στην κ. Αγγελική Χαλκιά (τηλ. 2310 807526, Fax 2310 474520 e-mail:a.chalkia@ihu.edu.gr)
• για τη θέση 4 στην κ. Θωμαΐς Γκριμπίζη (τηλ. 2310-474563, fax. 2310 474569, e-mail t.gkrimpizi@ihu.edu.gr)
• για τη θέση 5 στην κ. Γεωργία Ροϊδούλη (τηλ. 2310- 807560, fax. 2310 474520, e-mail g.roidouli@ihu.edu.gr)
• για τη θέση 6 στoν κ. Ιωάννη Κώνστα (τηλ. 2310- 807532, fax. 2310 474520, e-mail i.konstas@ihu.edu.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: