Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

4 θέσεις με σύμβαση έργου στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πολυτεχνείου Κρήτης

Λήξη: 11/10/2010
Στα πλαίσια της πράξης 04.72.33.01.02 «Γραφείο Διασύνδεσης του Πολυτεχνείου Κρήτης» θα απασχοληθούν με σύμβαση ανάθεσης έργου τέσσερα (4) άτομα με συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.
Θέση Νο1: Απασχόληση Ηλεκτρονικού Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών ή πτυχιούχου Επιστήμης υπολογιστών με σύμβαση έργου.
Περίοδος 24 μήνες. Ποσό 21.600 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ (23%).
Ο/Η υποψήφιος θα πρέπει να κατέχει Δίπλωμα Ηλεκτρονικού Μηχανικού & Μηχανικού Η/Υ ή ισότιμο πτυχίο από αντίστοιχο πανεπιστήμιο του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ. Εμπειρία σε σχεδιασμό, ανάπτυξη και διαχείριση δικτυακών τόπων. Εμπειρία σε διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων (windows vista, windows 7, windows server 2003 & 2008, Linux). Γνώση σύγχρονων γλωσσών προγραμματισμού (JSP, PHP). Γνώση σε ανάπτυξη και διαχείριση βάσεων δεδομένων (SQL, MySQL). Πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Θέση Νο2: Απασχόληση Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης με σύμβαση έργου.
Περίοδος 24 μηνών . Ποσό 36.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (23%). Ο/Η υποψήφιος θα πρέπει να κατέχει Δίπλωμα Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης ή ισότιμο πτυχίο από αντίστοιχο πανεπιστήμιο του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ καθώς και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης αντίστοιχης ειδικότητας (ή να είναι εγγεγραμμένος σε αντίστοιχο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών). Επιθυμητά προσόντα: α) Εργασιακή εμπειρία σε αντικείμενα που περιλαμβάνουν κάποια από τα παρακάτω παραδοτέα, όπως αποδεικνύεται από σχετικές συμβάσεις. β) Εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια προγράμματα του ΕΠΕΑΕΚ ή της ΓΓΕΤ, που αποδεικνύεται από σχετικές συμβάσεις. γ) Πιστοποιημένη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
Θέση Νο3: Απασχόληση Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης με σύμβαση έργου.
Περίοδος 24 μηνών. Ποσό 31.200 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (23%) Ο/Η υποψήφιος θα πρέπει να κατέχει Δίπλωμα Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης ή ισότιμο πτυχίο από αντίστοιχο πανεπιστήμιο του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ καθώς και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης αντίστοιχης ειδικότητας (ή να είναι εγγεγραμμένος σε αντίστοιχο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών). Επιθυμητά προσόντα: α) Εργασιακή εμπειρία σε αντικείμενα που περιλαμβάνουν κάποια από τα παρακάτω παραδοτέα, όπως αποδεικνύεται από σχετικές συμβάσεις. β) Εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια προγράμματα του ΕΠΕΑΕΚ ή της ΓΓΕΤ, που αποδεικνύεται από σχετικές συμβάσεις. γ) Πιστοποιημένη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
Θέση Νο4: Απασχόληση Συμβούλου Σταδιοδρομίας με σύμβαση έργου.
Περίοδος 24 μηνών. Ποσό 36.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (23%) Ο/Η υποψήφιος θα πρέπει να κατέχει πτυχίο Τμήματος Ψυχολογίας ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο από αντίστοιχο πανεπιστήμιο του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ. Επιθυμητά προσόντα: α) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο αντικείμενο της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας ή ανθρώπινων πόρων. β) Εμπειρία σε παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας. γ) Πολύ καλή γνώση προγραμμάτων Windows, Office και στατιστικής ανάλυσης.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιοδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση την αίτηση και το βιογραφικό τους μέχρι την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 14:00 στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Πλατεία Αγ. Τίτου, τέρμα οδού Αγίου Μάρκου, κτίριο Παλαιών Φυλακών Υπόψη: ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ κα Ιωάννα Παπανικολάου & κα Κωνσταντίνα Φραγκεδάκη Τηλ. επικοινωνίας: 28210 37052 - 37040 και θα πρέπει να αναφέρουν εξωτερικά του φακέλου την συγκεκριμένη θέση (Νο.) για την οποία υποβάλουν την αίτηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: