Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Το φεστιβάλ animation και video art «MovingFrames» και φέτος στη Μυτιλήνη

Μετά από τις ήδη δύο επιτυχημένες χρονιές, το φεστιβάλ animation και video art «MovingFrames» επιστρέφει στη Μυτιλήνη στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2011, με έργα που θα προβληθούν αποκλειστικά στο δημόσιο χώρο. Στο 3ο φεστιβάλ που διοργανώνεται, επικεντρώνει τη δράση του σε ένα συγκεκριμένο χώρο της πόλης της Μυτιλήνης για να εκφράσει, μέσα από τα έργα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν, τους προβληματισμούς που πηγάζουν από αυτόν.
Οι διοργανωτές καλούν καλλιτέχνες που ασχολούνται με ψηφιακές μορφές τέχνης (video installations, πειραματικές ταινίες, video art, μικρού μήκους ντοκιμαντέρ, διαδραστικά έργα, ηχητικά έργα-sound installation κ.ά.), να εκφραστούν είτε πάνω στο συγκεκριμένο χώρο είτε με αφορμή αυτόν. Επίσης θα υπάρξουν και παράλληλες εκδηλώσεις, sms poetry, animation που θα ανακοινωθούν και μέσα από την επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ αλλά και άλλους χώρους, όπως facebook και flickr, vimeo κ.λ.π..

Τα έργα, που θα έχουν θέμα τη «Μετάβαση», θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2011. Διευκρινίζεται πως η διάρκεια των βίντεο δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30', καθώς και πως η διοργάνωση δεν έχει διαγωνιστικό τμήμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.movingframes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: