Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

17 συνεργάτες στα Αρχεία Ταινιών Ελλάδος-Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Τα «Αρχεία Ταινιών Ελλάδος-Ταινιοθήκη της Ελλάδος», ανακοίνωσαν την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση έργου συνολικά 17 συνεργατών για την υλοποίηση δράσεων κατά την περίοδο Ιανουαρίου 2013-Δεκεμβρίου 2014 στο πλαίσιο της προγραμματιζόμενης Πράξης «Η Κινηματογραφοφιλία στη Νέα Εποχή», η οποία αναμένεται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού.
1. Υπεύθυνος Προβολής Τύπου, Επικοινωνίας και ΜΜΕ-Κριτικός Κινηματογράφου-δημοσιογράφος 2.Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
3. Υπεύθυνος Προγράμματος (Διεθνές Διαγωνιστικό)
4  Υπεύθυνος Προγράμματος (Πειραματικού Κινηματογράφου)
5. Υπεύθυνος Προγράμματος (Ελληνικό)
6. Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Δημιουργικής απασχόλησης
7. Υπεύθυνος Παρουσιάσεων και Ταυτόχρονης Διερμηνείας συζητήσεων (QnA)
8. Υπεύθυνος Παραγωγής Παράλληλων Εκδηλώσεων (master classes, ημερίδες, συζητήσεις, εργαστήρια)
9. Επιμέλεια Κειμένων
10. Βοηθός Γενικού Συντονισμού προγράμματος
11. Βοηθός Προγράμματος- Επικοινωνίας Δημοσίων σχέσεων
12. Βοηθός Οργάνωσης Παραγωγής προγράμματος
13. Βοηθός Παραγωγής
14. Τεχνικός μηχανημάτων Ψηφιακής Προβολής
15. Ελεγκτής Εισόδου
16. Βοηθός Διακίνησης-Κλητήρας
Τόπος εργασίας: Αρχεία Ταινιών Ελλάδος-Μουσείο Κινηματογράφου Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136 Αθήνα, 10435.
Η παρούσα ανακοίνωση τελεί υπό την αίρεση της ένταξης της Πράξης στο ΠΕΠ Αττική 2007-2013 του ΕΣΠΑ. Εάν η σχετική απόφαση ένταξης δεν εκδοθεί, η διαδικασία ματαιώνεται, διότι η Ταινιοθήκη της Ελλάδος δεν έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει το έργο με ίδιους πόρους. Στην περίπτωση αυτή οι διαγωνιζόμενοι δεν δικαιούνται καμία αποζημίωση.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά σχετικό φάκελο, στον οποίο θα αναγράφεται ο κωδικός της ειδικότητας και θα περιέχει την αίτηση συμμετοχής, μαζί με τα απαιτούμενα για την απόδειξη προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους δικαιολογητικά, πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα (π.χ. πτυχία, διπλώματα ξένων γλωσσών, βεβαιώσεις σεμιναρίων και εργοδοτών και δείγματα γραφής ή μετάφρασης),
στα γραφεία της Ταινιοθήκης της Ελλάδος-Αρχεία Ταινιών Ελλάδος, στη διεύθυνση Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 10.00-15.00.
Η εμπρόθεσμη υποβολή των αιτήσεων που θα αποσταλούν ταχυδρομικά αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση για μία συγκεκριμένη ειδικότητα. Η σώρευση ειδικοτήτων διαφορετικών ειδικοτήτων σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Όλοι οι τίτλοι σπουδών και ξένων γλωσσών πρέπει να συνοδεύονται από την επίσημη μετάφραση τους στην ελληνική γλώσσα.
Η προθεσμία υποβολής αίτησης μαζί με τα αιτούμενα δικαιολογητικά (στα γραφεία Ταινιοθήκη της Ελλάδος - Αρχεία Ταινιών Ελλάδος) λήγει τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου, 2013 και ώρα 15:00.
Κατεβάστε την προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: