Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

11 Εξωτερικοί συνεργάτες στο ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Λήξη: 25/11/2008
Το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη έντεκα (11) θέσεων εξωτερικών συνεργατών, οι οποίοι θα απασχοληθούν στο πλαίσιο των κοινοτικών προγραμμάτων EMERGE, DITSEF και OPTITRANS, με σύμβαση μίσθωσης ανεξάρτητων υπηρεσιών ορισμένου χρόνου σε ένα ή περισσότερα από τα τρία έργα, διάρκειας ενός (1) έτους με δυνατότητα ανανέωσης. Αναλυτικά:
1. Πτυχιούχος Μηχανικός με
Γνώση σε δίκτυα αισθητήρων και τεχνολογίες προσδιορισμού θέσης
Εργαστηριακή εμπειρία και εμπειρία μετρήσεων
Μεταπτυχιακές σπουδές σε συναφή αντικείμενα θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Παρέχεται η δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικού.
Εμπειρία προγραμματισμού σε C/C++ και MATLAB
Άριστη γνώση αγγλικών
2. Πτυχιούχος ΑΕΙ με
Εκτεταμένη εμπειρία σε συστήματα GIS, ψηφιακούς χάρτες, αλγόριθμους δρομολόγησης και βελτιστοποίησης.
Μεταπτυχιακές σπουδές σε συναφή αντικείμενα θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Παρέχεται η δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικού.
Εκτεταμένη και τεκμηριωμένη γνώση προγραμματισμού σε C++, VC++, Java και βάσεις δεδομένων.
Άριστη γνώση αγγλικών
3. Δύο Προγραμματιστές Πτυχιούχους ΑΕΙ με εκτεταμένη και τεκμηριωμένη γνώση σε C++, Java, βάσεις δεδομένων, embedded κώδικα και εμπειρία σε ερευνητικά έργα. Μεταπτυχιακές σπουδές θα ληφθούν υπόψη.
4. Πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ με
Άριστη γνώση ηλεκτρονικών, εξειδίκευση και πρακτική εμπειρία στο σχεδιασμό και υλοποίηση κυκλωμάτων με ASICs και ενσωματωμένα συστήματα για τηλεπικοινωνίες, ad hoc δίκτυα, και δίκτυα αισθητήρων. Επιπλέον γνώση υλοποίησης με FPGAs θα συνεκτιμηθεί.
Γνώση σε C και Assembly. Επιπλέον γνώση C++, VC++ και Java θα συνεκτιμηθούν.
Μεταπτυχιακές σπουδές και προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο θα ληφθούν υπόψη. Παρέχεται η δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικού.
Άριστη γνώση αγγλικής.
5. Πτυχιούχος Μηχανικός (ΑΕΙ/ΤΕΙ) για τεχνική διαχείριση προγραμμάτων. Απαραίτητη προϋπηρεσία και γνώση στην προετοιμασία και υλοποίηση ερευνητικών προτάσεων, άριστη γνώση αγγλικών, γνώση τεχνολογιών πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών, γνώση MS Office, Power Point, και γνώση πακέτων γραφικών. Μεταπτυχιακές σπουδές και προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο θα ληφθούν υπόψη.
6. Πτυχιούχος ΑΕΙ για τεχνική διαχείριση προγραμμάτων. Απαραίτητη προϋπηρεσία και γνώση στην προετοιμασία και υλοποίηση ερευνητικών προτάσεων, άριστη γνώση αγγλικών, γνώση τεχνολογιών πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών, γνώση MS Office, Power Point, και γνώση πακέτων γραφικών. Μεταπτυχιακές σπουδές και προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο θα ληφθούν υπόψη.
7. Πτυχιούχος ΑΕΙ για διαχείριση & υποστήριξη προγραμμάτων. Απαραίτητη προϋπηρεσία, άριστη γνώση αγγλικών κατ’ ελάχιστον, γνώση μαθηματικών, χρήσης MS Office με έμφαση στο Excel, και γνώση πακέτων γραφικών. Προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο θα ληφθεί υπόψη.
8. Δύο (2) Πτυχιούχοι ΑΕΙ με
Εξειδίκευση σε επεξεργασία εικόνας και βίντεο και κατανόηση περιεχομένου τους
Εκτεταμένη και τεκμηριωμένη γνώση προγραμματισμού σε C, C++, VC++, Java και βάσεις δεδομένων.
Μεταπτυχιακές σπουδές σε συναφή αντικείμενα θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Παρέχεται η δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικού.
Άριστη γνώση αγγλικής.
9. Πτυχιούχος Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών ΑΕΙ με
Εξειδίκευση σε ad hoc δίκτυα τηλεπικοινωνιών με έμφαση στηνi. Ασφάλεια ii. Δρομολόγησηiii. Κατανάλωση ενέργειας
Εκτεταμένη και τεκμηριωμένη γνώση προγραμματισμού σε C και C++ at minimum.
Άριστη γνώση αγγλικής.
Επίσης το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη τριων θέσεων προπτυχιακών φοιτητών για εκπόνηση διπλωματικής εργασίας σε:
Συστήματα προσδιορισμού θέσης σε εσωτερικούς χώρους
Συστήματα GIS και ψηφιακούς χάρτες
Ανάλυση αλγορίθμων βελτιστοποίησης και δρομολόγησης
Απαραίτητη η γνώση προγραμματισμού και αγγλικής.
Αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά σε τρία αντίγραφα θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 25/11/2008 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 153 10 Αγία Παρασκευή).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Ελένη Κουλοχέρη στο τηλέφωνο 210-6503148 ή στο email: ekoul@iit.demokritos.gr .
Η παρούσα εκδήλωση ενδιαφέροντος, καθώς και η αίτηση βρίσκονται ανηρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στη διεύθυνση www.demokritos.gr.
Προσοχή : Σε κάθε αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το Ινστιτούτο, ο αριθμός έργου και ο αρμόδιος για πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: