Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΙΔΕΚΕ Εκπαιδευτικά προγράμματα σε Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε), ΠΕΙΡΑΙΑ είναι κρατική δομή Δια βίου Εκπαίδευσης (Ν.3369/6-7-2005) της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Γ.Γ.Ε.Ε.) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.).

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Ε.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες πολίτες της χώρας (17 ετών και άνω) και στοχεύουν στη βελτίωση των γνώσεων, των δεξιοτήτων, των ικανοτήτων και των επαγγελματικών προοπτικών, την προσωπική ανάπτυξη, αλλά και τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχει το Κ.Ε.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ είναι στους τομείς: Τεχνολογίες Πληροφορικής- Επικοινωνιών (οι αποφοιτοί μας έχουν μειωμένες τιμές στις εξετάσεις για την απόκτηση αναγνωρισμένων από το δημόσιο πτυχίων), Ευρωπαϊκές γλώσσες-Ευρωπαϊκή Ιστορία (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά), Οικονομία-Διοίκηση Επιχειρήσεις, Περιβάλλον-Πολιτισμός-Τουρισμός-Περιφερειακή Ανάπτυξη, Βασικές γνώσεις μαθηματικών-στατιστικής, Ενεργός πολίτης-Δικαιώματα-Υποχρεώσεις, Πολιτισμός-Τέχνες-Διαχείριση Ελεύθερου χρόνου, Προγράμματα Δια βίου Εκαπίδευσης και ειδικά προγράμματα.

Πληροφορίες και αιτήσεις: ΚΕΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, 2104220056, Fax: 2104222449, keepeir@otenet.gr, Τζαβέλλα 88, Πειραιά 3ος όροφος, 10μ.μ-16.00μ.μ 185 34 εργάσιμες ημέρες.

** Για πληροφορίες προγραμμάτων σε άλλη περιοχή της Επικράτειας επικοινωνήστε με το αντίστοιχο Κ.Ε.Ε.. Διευθύνσεις και τηλέφωνα των Κ.Ε.Ε. ανά την Επικράτεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: