Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Ανακοίνωση - Ενημέρωση για την Ορκωμοσία της 24ης Φεβρουαρίου 2009



Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας
Ανακοίνωση - Ενημέρωση για την Ορκωμοσία της 24ης Φεβρουαρίου 2009
Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία της 16ης Δεκεμβρίου 2008 (που αναβλήθηκε), της Σχολής των Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην οποία ανήκει και το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας θα γίνει τελικά στη Μυτιλήνη την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009.
Παρακαλούνται όλοι οι πτυχιούχοι να παρακολουθούν καθημερινά τα e-mail τους για τις σχετικές ανακοινώσεις που θα επακολουθήσουν σε σχέση με την ορκωμοσία, και τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από την ορκωμοσία.
Γραμματεία ΤΠΤΕ
05/02/2009

Ανακοίνωση Συμπληρωματικών Αιτήσεων Ορκωμοσίας
Καλούνται όσοι φοιτητές έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι κατά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2008 (ή και σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο) και δεν είχαν καταθέσει αίτηση (και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά) για συμμετοχή στη ορκωμοσία του Δεκεμβρίου 2008 (που αναβλήθηκε) και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία της 24ης Φεβρουαρίου 2009 του Πανεπιστημίου Αιγαίου - Τ.Π.Τ.Ε, να υποβάλλουν αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος από την Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2009 έως και την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009.
Οι ενδιαφερόμενοι εκτός από την αίτηση, την οποία θα προμηθευτούν από τη Γραμματεία πρέπει να προσκομίσουν επίσης:
1. Βεβαίωση από τη φοιτητική μέριμνα (ότι δεν έχουν καμία εκκρεμότητα)
2. Βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη (ότι δεν έχουν καμία εκκρεμότητα)
3. Βεβαίωση από το εργαστήριο - κο Σπάθη Αλ. (ότι δεν έχουν καμία εκκρεμότητα με video, cameres κτλ.)
4. Αίτηση προς τη γραμματεία του ΤΠΤΕ για χορήγηση βεβαίωσης πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ - Βεβαίωση επιτυχίας σε τέσσερα (4) τουλάχιστον (Υ ή ΥΕ) μαθήματα Η/Υ, του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ΤΠΤΕ (η αίτηση χορηγείται από τη γραμματεία).
5. Το Βιβλιάριο Σπουδών τους (ανανεώσεων εγγραφών - εφόσον είχε εκδοθεί από τη γραμματεία)
6. Την αστυνομική τους ταυτότητα (ή ευανάγνωστη φωτοτυπία της)
7. Εάν επιθυμούν τη χορήγηση του πτυχίου τους και σε πάπυρο, τότε θα πρέπει πρώτα να προμηθευτούν και μετά να καταθέσουν (στη γραμματεία) απόκομμα επιταγής κατάθεσης του ποσού των 15,00 το οποίο χορηγείται από το Ταμείο της οικονομικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. (Το Ταμείο βρίσκεται στο Λόφο του Πανεπιστημίου «Ξενία» - Κτίριο Διοίκησης).
Η αίτηση για ορκωμοσία γίνεται από τον ενδιαφερόμενο φοιτητή.
Στην περίπτωση που ο φοιτητής έχει ήδη καταθέσει στη γραμματεία του ΤΠΤΕ Υπεύθυνη Δήλωση, στην οποία αναφέρει τα μαθήματα που δεν επιθυμεί να συνυπολογιστούν στο πτυχίο του (και στο μέσο όρο αυτού), η αίτηση μπορεί να γίνει και από νομίμως εξουσιοδοτημένο άτομο.
Από τη Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: