Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Υποτροφίες NIED για μεταπτυχιακά στην Κορέα


    Το Εθνικό Ινστιτούτο για την Διεθνή Εκπαιδευτική Ανάπτυξη (National Institute for International Education Development –NIIED) της κυβέρνησης της Κορέας προσφέρει, μέσω του Προγράμματος Υποτροφιών Έτους 2009 για Πτυχιούχους, δύο (2) υποτροφίες σε Έλληνες υπηκόους για μεταπτυχιακές σπουδές (master), ή διδακτορικό (Ph.D.).

    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτω των 40 ετών την 1η Σεπτεμβρίου 2009 και ο βαθμός του τελευταίου πτυχίου τους να είναι πάνω από 8,5. Το ΝIIED θα αναλάβει όλα τα έξοδα των επιλεγέντων, δηλ. αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης προς και από την Κορέα, μηνιαίο επίδομα, έξοδα εγκατάστασης, έξοδα εκμάθησης της Κορεατικής, καθώς και ιατρική ασφάλιση.

    Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα απαιτούμενα προς συμπλήρωση έγγραφα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: (English) http://www.niied.go.kr Korean Government Scholarship Students Notice

    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους το αργότερο
    μέχρι τις 19 Ιουνίου 2009 στη διεύθυνση:
    Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων
    Διεύθυνση Διεθνών Εκπαιδευτικών Σχέσεων
    Τμήμα Β΄
    Α. Παπανδρέου 37, 15180, Μαρούσι
    Υπόψη κας Πετροπούλου
    Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι άνω των δύο, θα γίνει επιλογή βάση προσόντων.
    Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν επικυρωμένα αντίγραφα των πρωτότυπων εγγράφων, καθώς τα υποβληθέντα έγγραφα δεν θα επιστραφούν.

    Πηγή: Γραφειο Διασυνδεσης ΕΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: