Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

6 θέσεις στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Λήξη: 08/09/2009

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ενδιαφέρεται για την απασχόληση έξι (6) ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου με τις εξής ειδικότητες:

1. Ενός πτυχιούχου ΑΕΙ ειδικού Εφαρμογών Πληροφορικής
2. Ενός πτυχιούχου ΑΕΙ Οικονομολόγου
3. Ενός πτυχιούχου ΑΕΙ Πολιτικού Επιστήμονα ή Γεωγράφου
4. Ενός πτυχιούχου ΑΕΙ Γεωγράφου
5. Ενός τελειόφοιτου τμήματος Γεωγραφίας
6. Ενός ειδικού σε ζητήματα λειτουργίας των ΜΚΟ σε σχέση με τους μετανάστες

Για τη θέση 1 απαιτείται εμπειρία στο σχεδιασμό και στην κατασκευή εντύπων και ηλεκτρονικών οδηγών καθώς και στην οργάνωση δεδομένων σε χωρικές βάσεις.
Για τις θέσεις από 2 έως 6 απαιτείται εμπειρία στην καταγραφή δεδομένων σε ειδικά καταγραφικά δελτία και στην καταχώρηση αυτών σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων.


Η διάρκεια των ανωτέρω συμβάσεων ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης ως 15/12/2009. Το χρονικό διάστημα των συμβάσεων δύναται να παραταθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο με αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου του έργου και Απόφαση του αρμόδιου συλλογικού οργάνου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
-Αίτηση,
-Βιογραφικό Σημείωμα,
-Αντίγραφο τίτλων σπουδών (αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ για τίτλους αλλοδαπής) στις θέσεις που ζητείται συγκεκριμένη ειδικότητα,
-Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας,
-Κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ορθή γνώμη για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους.

Τα επικαλούμενα προσόντα και η εμπειρία των υποψηφίων θα αξιολογηθούν με βάση τα υποβληθέντα σχετικά δικαιολογητικά και το βιογραφικό τους από την Επιτροπή Αξιολόγησης
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στο πρωτόκολλο της Γραμματείας της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, (από 9:00π.μ. έως 2:00 μ.μ.-από Δευτέρα έως Παρασκευή- Ελ. Βενιζέλου 70, 176.71 Καλλιθέα) το αργότερο μέχρι την Τρίτη 08/09/2009.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον επιστημονικό υπεύθυνο του έργου (κος Απόστολος Παπαδόπουλος) για περισσότερες πληροφορίες κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 210 9549318.

Δεν υπάρχουν σχόλια: