Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Festival AnimaSyros

Πρόγραμμα και Εκδηλώσεις - AnimaSyros 2.0 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων στη Σύρο 24-27 Σεπτεμβρίου 2009



Για 2η συνεχή χρονιά, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων την Ερμούπολη της Σύρου, θα λάβει χώρα το Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων, AnimaSyros 2.0. Εμπλουτισμένο και με φόρουμ φέτος, το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 24 - 27 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Απόλλων και στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Σύρου.



Σκοπός του φεστιβάλ είναι η προβολή έργων ψηφιακού πολιτισμού, ιδίως της τέχνης της κινηματικής παραστασεογραφίας (animation) και των κινουμένων σχεδίων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Παράλληλα στοχεύει στην εξοικείωση ενός ευρύτερου κοινού με το ποιοτικό animation αλλά και την αποκέντρωση των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επιλέγοντας ως βάση του την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Το Φόρουμ, έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους επαγγελματίες του animation, να παρουσιάσει νέες δουλειές και να διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας που υπόσχεται η βιομηχανία του animation.



Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων & τέχνης της μυθοπλασίας "AnimaSyros 2.0" είναι γεγονός και όλα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους ομιλητές, επισκέπτες και κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία, στην καρδιά των Κυκλάδων, την όμορφη Σύρο! Το Φεστιβάλ διαρκεί από τις 24-27 Σεπτεμβρίου 2009 και παρακάτω βρίσκεται αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, σε αρχείο εικόνας, το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας και να το έχετε πάντα εύκαιρο!





Εκτενέστερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα του Φόρουμ μπορείτε να το δείτε στο άρθρο-δημοσίευμα: http://my.aegean.gr/web/article2914.html

καθώς και στο www.animasyros.gr.



Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της δραστηριότητας myAegean Πανεπιστημίου Αιγαίου


Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε με την ομάδα
--------------------------------------------------------------
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
UNIVERSITY OF THE AEGEAN
Ομάδα ανάπτυξης MYaegean Κοινότητας/eΠεριοδικού
MYaegean Community/eMagazine team
http://my.aegean.gr | myaegean@aegean.gr | +30 693 66 86 311

Για Δελτία Τύπου/Ενημερώσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε:
For Press Releases/News & Articles please contact us at:
periodiko@aegean.gr
--------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: