Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

92 Εκπαιδευτικοί και 7 Ειδικοί Επιστήμονες στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών

Λήξη αιτήσεων: 23/12/2010
Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), (ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων), για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου του Τομέα Στρατηγικής & Αναπτυξιακής Πολιτικής: «Προδιαγραφές Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Ανάπτυξη και Λειτουργία Ψηφιακής Βάσης Γνώσης, Ψηφιακή Διαμόρφωση και Τεχνικός Μετασχολιασμός Εκπαιδευτικού Υλικού, Υποδομή για Υποδειγματικές Διδασκαλίες και Αξιοποίηση Συμμετοχικού Ιστού», το οποίο έχει ενταχθεί στο Ε.Π «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, κωδ. Πράξης ΟΠΣ 296441), προκηρύσσει την πλήρωση έως ενενήντα δύο (92) θέσεων συνεργατών εκπαιδευτικών και έως επτά (7) θέσεων συνεργατών ειδικών επιστημόνων και καλεί τους
ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Α) ΠΕ05-07 ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ. Θέσεις: Έως εννέα (έως 9)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Ξένων Γλωσσών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (με προτεραιότητα τα βιβλία Αγγλικών και Γαλλικών),  σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν.
Απαιτούμενα Προσόντα:
Β) ΠΕ04 – ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. Θέσεις: Έως δώδεκα (έως 12)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Φυσικών Επιστημών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές
προδιαγραφές που θα καθοριστούν.
Γ) ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ. Θέσεις: Έως δεκαπέντε(έως 15)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Μαθηματικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν
Δ) ΠΕ08 – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. Θέσεις: Έως πέντε (έως 5)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Αισθητικής Αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν.
Ε) ΠΕ19-20 – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Θέσεις: Έως δέκα πέντε (έως 15)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Πληροφορικής και Τεχνολογίας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν.
ΣΤ) ΠΕ02 – ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ / ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΠΕ09-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ, ΠΕ10-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΠΕ13-ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΕ01-ΘΕΟΛΟΓΟΙ. Θέσεις: Έως δεκαέξι (έως 16)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Ιστορίας, Θρησκευτικών και Κοινωνικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν
Ζ) ΠΕ04– ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Θέσεις: Έως πέντε (έως 5)
Αντικείμενο εργασιών
Σχεδιασμός και δημιουργία ψηφιακού διαδραστικού υλικού για τον εμπλουτισμό όλων των σχολικών βιβλίων Γεωγραφίας και Περιβάλλοντος στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με παιδαγωγικές και τεχνικές προδιαγραφές που θα καθοριστούν.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕ-70
Ειδικά οι εκπαιδευτικοί ΠΕ-70 της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ανάλογα με την προτίμησή τους και την εξειδίκευσή τους μπορούν να ενταχθούν, σύμφωνα με την αίτησή τους στις προαναφερθείσες ομάδες ως εξής:
- Β- ΦΥΣΙΚΗΣ, ΧΗΜΕΙΑΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (έως δύο-2-θέσεις)
- Γ- ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (έως τέσσερις-4-θέσεις)
- Δ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (έως δυο-2-θέσεις)
- Ε- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (έως δυο-2-θέσεις)
- ΣΤ – ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (έως τρεις-3 θέσεις)
- Ζ - ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (έως δυο-2 θέσεις)
Κάθε εκπαιδευτικός ΠΕ-70 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ μπορεί να κάνει αίτηση για μέχρι δυο από τις παραπάνω θέσεις το μέγιστο.
Η) ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: Θέσεις: Έως επτά (έως 7)
Αντικείμενο εργασιών
Οι ειδικοί επιστήμονες θα στελεχώσουν τις παραπάνω ομάδες ανάλογα με τις ανάγκες του έργου.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν μέχρι τις 23/12/2010. με συστημένη επιστολή τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση: Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών Υπόψη: κας Άντας Δημοπούλου / Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών (με την ένδειξη: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ No 40_ΕΑΙΤΥ») Διεύθυνση: Ν. Καζαντζάκη / 26504 Πανεπιστημιούπολη Ρίου Πατρών Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610960393 & 2610960300.
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων, τη συμπλήρωση των αιτήσεων, και άλλες διαδικαστικές διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Άντα Δημοπούλου, τηλ: 2610-960393 &
2610960300, fax: 2610960392, e-mail: alexdim@cti.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: