Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Από Αποφοιτους του ΤΠΤΕ: Χαμένα Παιχνίδια - Lost Toys

Από την ομάδα παραγωγής της ταινίας μικρού μήκους "Χαμένα Παιχνίδια"

Η ομάδα παραγωγής της ταινίας μικρού μήκους ‘Χαμένα Παιχνίδια’, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο γυρισμάτων της, βρίσκεται στο στάδιο του post production και της προετοιμασίας προβολής της ταινίας σε Λάρισα (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λάρισας, Χατζηγιάννειο κτίριο, Σάββατο 18.12.2010) και Αθήνα (Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα "Κωστής Παλαμάς", Τρίτη 21.12.2010).


Στην ταινία, συμμετείχαν οι ηθοποιοί Πέτρος Λαγούτης, Γωγώ Μπρέμπου, Πατρίκιος Κωστής, Ελένη Αποστολοπούλου, και η μικρή Μαρίλια Παυλίδου. Θα βρείτε επισυναπτόμενα την πρόσκληση και το δελτίο τύπου της ταινίας μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σενάριο και τους συντελεστές της ταινίας.

Η διάρκειά της είναι περίπου 8 λεπτά και μπορείτε να έχετε ένα δείγμα αυτής. (Η διεύθυνση όπου μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας είναι η: http://www.youtube.com/watch?v=Lq6QD4nms6A και η σελίδα στο Faceboοk είναι η: http://www.facebook.com/pages/Chamena-Paichnidia-Lost-Toys/137696586279578).


Η βοήθειά σας είναι απόλυτα αναγκαία για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία αυτής μας της προσπάθειας.


Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στη προβολή μπορούν να ενημερώσουν με ένα από τα παρακάτω mail. Δε θα επιτραπεί η είσοδος στα άτομα που δεν έχουν πρόσκληση ή που το όνομα τους δε βρίσκεται στη λίστα.


Με τιμή,


Σεραφείμ Ντούσιας - Σεναριογράφος/Σκηνοθέτης - serafeimntousias@gmail.com

Νεφέλη Ζευγώλη - Οργάνωση Παραγωγής - nefelizevgoli@gmail.com

Αφροδίτη Αζάρη - Διεύθυνση Παραγωγής - aphroditeazari@hotmail.com


Athens , Greece

web page: http://vimeo.com/serafeimntousias

e-mail: serafeimntousias@gmail.com

serafeimntousias@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: