Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

2 Επιστήμονες Πληροφορικής στο ΤΕΙ Σερρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Σερρών θα προσλάβει εξειδικευμένα στελέχη συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Σερρών».
1. Επιστήμονες πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας, ΠΕ ή ΤΕ για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον έλεγχο, την υποστήριξη, την συντήρηση και την εκπαίδευση χρηστών διαδικτυακού πληροφοριακού συστήματος της Πράξης «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Σερρών»
Αριθμός θέσεων: δύο (2)
Χρονική περίοδος: 14 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης
Αμοιβή:  9.800€ συνολικά ο καθένας (19.600€ συνολικά).
Απαιτούμενα προσόντα:
1. Πτυχίο ή δίπλωμα Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και  Μηχανικού Υπολογιστών ή άλλο ισοδύναμο τίτλο σπουδών στην επιστήμη των Υπολογιστών και της Πληροφορικής από Τμήματα Πανεπιστημίων ή Τ.Ε.Ι της ημεδαπής ή ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής.
2. Εμπειρία και γνώσεις σε θέματα σχεδιασμού, ανάπτυξης, ελέγχου, συντήρησης  διαδικτυακών πληροφοριακών συστημάτων. Οι υποψήφιοι που θα κληθούν σε συνέντευξη από την επιτροπή αξιολόγησης θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχετικά αποτελέσματα (που οι ίδιοι θεωρούν ως τα πιο αξιόλογα)  από τη δική τους αυτοδύναμη επαγγελματική δραστηριότητα ή /και από τη συμμετοχή τους σε ομάδες έργων, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αποδεδειγμένα κύρια συμμετοχή.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στην Επιτροπή Ερευνών του ΤΕΙ Σερρών, Τέρμα Μαγνησίας, Τ.Κ. 62124, Σέρρες (Κτίριο Διοίκησης), μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσης δηλαδή έως Δευτέρα 28-02-2011 Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από στο τηλέφωνο: 23210- 49168.

Δεν υπάρχουν σχόλια: