Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Συνεργάτες Εκπαιδευτικοί στον Τομέα Στρατηγικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής του ΕΑΙΤΥ

Ο Τομέας Στρατηγικής & Αναπτυξιακής Πολιτικής του Ερευνητικού Ακαδημαϊκού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εποπτευόμενου από τον Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων) προτίθεται να απασχολήσει Εννέα (9) Συνεργάτες Δημοσίους Υπαλλήλους Εκπαιδευτικούς στα έργα  «Προδιαγραφές Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Ανάπτυξη και Λειτουργία Ψηφιακής Βάσης Γνώσης, Ψηφιακή Διαμόρφωση και Τεχνικός Μετασχολιασμός Εκπαιδευτικού Υλικού, Υποδομή για Υποδειγματικές Διδασκαλίες και Αξιοποίηση Συμμετοχικού Ιστού» (Πρόσκληση 61 ΕΠ Διά Βίου Μάθησης), ευρωπαϊκό έργο EduTubePlus το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος eContentPlus (Αρ. σύμβασης – ECP-2007-EDU-427003), «Παρακολούθηση, συντήρηση και αναβάθμιση των ολοκληρωμένων συστημάτων διεξαγωγής κληρώσεων HYPERGEN & CRYPTOGEN», και του μελλοντικού έργου EULER το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Αρ. σύμβασης FP7-258307), του Τομέα Στρατηγικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής (ΕΑΙΤΥ/ΤΣΑ). Οι θέσεις ανά ειδικότητα έχουν ως εξής:
Τρείς (3) Πτυχιούχοι Πληροφορικής. Αντικείμενο εργασίας είναι η συμμετοχή στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ψηφιακού αποθετηρίου μαθησιακών αντικειμένων, στο σχεδιασμού προτύπου εκπαιδευτικών μεταδεδομένων και στον τεχνικό μετασχολιασμό εκπαιδευτικού υλικού.
Τρεις (3) Εμπειρογνώμονες σε ανάπτυξη εκπαιδευτικών σεναρίων. Αντικείμενο εργασίας είναι η συμμετοχή στο σχεδιασμό και ανάπτυξη εκπαιδευτικών σεναρίων με αξιοποίηση βίντεο.
Ένας (1) Τεχνικός διαχείρισης συστημάτων. Αντικείμενο εργασίας είναι η παρακολούθηση υπολογιστικών και δικτυακών συστημάτων πραγματικού χρόνου και έλεγχος της ορθής λειτουργίας τους, η συμμετοχή στην υλοποίηση αναβαθμίσεων του λογισμικού των πληροφοριακών συστημάτων και στη διεξαγωγή πειραματικών ελέγχων τους και η συντήρηση των συστημάτων και τακτικός έλεγχος του υλικού και του λογισμικού τους καθώς και η διαχείριση του υπολογιστικού και δικτυακού εξοπλισμού των συστημάτων (λειτουργία, αναβαθμίσεις).
Ένας (1) Μηχανικός διαχείρισης συστημάτων. Αντικείμενο εργασίας είναι η παρακολούθηση υπολογιστικών και δικτυακών συστημάτων πραγματικού χρόνου και έλεγχος της ορθής λειτουργίας τους, η συμμετοχή στην υλοποίηση αναβαθμίσεων του λογισμικού των πληροφοριακών συστημάτων και στη διεξαγωγή πειραματικών ελέγχων τους, η συντήρηση των συστημάτων και τακτικός έλεγχος του υλικού και του λογισμικού τους και η διαχείριση του υπολογιστικού και δικτυακού εξοπλισμού των συστημάτων (λειτουργία, αναβαθμίσεις).
Ένας (1) Μηχανικός έρευνας και ανάπτυξης. Αντικείμενο εργασίας είναι η εποπτεία/παρακολούθηση υπολογιστικών και δικτυακών συστημάτων πραγματικού χρόνου και έλεγχος της ορθής λειτουργίας τους, η διεξαγωγή έρευνας σε ερευνητικές περιοχές όπως λογισμικό για τη λειτουργία και διαχείριση υπολογιστικών και δικτυακών συστημάτων πραγματικού χρόνου καθώς και αλγόριθμοι για δίκτυα επικοινωνιών και διασύνδεση μεταξύ τέτοιων δικτύων, ο σχεδιασμός και υλοποίηση τροποποιήσεων, επεκτάσεων και αναβαθμίσεων του λογισμικού των πληροφοριακών συστημάτων και σχεδιασμός και διεξαγωγή πειραματικών ελέγχων τους και η διαχείριση και αναβάθμιση του υπολογιστικού και δικτυακού εξοπλισμού των συστημάτων (λειτουργία, αναβαθμίσεις).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μήνυμα μέχρι τις 7/10/2010 στο vlahop@cti.gr, στο οποίο θα αναφέρουν ευκρινώς την θέση για την οποία εκδηλώνουν ενδιαφέρον. Περισσότερες πληροφορίες στον Υπεύθυνο επικοινωνίας των Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΑΙΤΥ, κ. Βλαχόπουλο Βασίλειο, στο τηλέφωνο 2610960300.

Δεν υπάρχουν σχόλια: