Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Συμβάσεις έργου στο έργο διαμόρφωσης της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας

Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων (ΕΥΕΕΔ), του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων είναι υπεύθυνος φορέας υλοποίησης του έργου «Ανάπτυξη Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Καταγραφή και Συγκέντρωση ήδη παραχθέντος Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού και Συντονισμός των Πράξεων της Κατηγορίας Πράξης». Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο. Στο πλαίσιο της παραπάνω Πράξης και συγκεκριμένα του Υποέργου 2 «Διαμόρφωση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας», η ΕΥΕΕΔ προτίθεται να απασχολήσει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με συμβάσεις έργου.

Για το σκοπό αυτό, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας στην πρόσκληση ενδιαφέροντος. Στο έργο θα απασχοληθούν 5 ειδικοί επιστήμονες. Συγκεκριμένα θα απασχοληθεί ένας ειδικός επιστήμονας σε καθένα από τα παρακάτω 5 αντικείμενα:

(1) Σχεδιασμός ηλεκτρονικού μαθήματος στο ψηφιακό σχολείο

(2) Παραμετροποίηση της πλατφόρμας Open eClass και διαχείριση εξυπηρετητών

(3) Σχεδιασμός και ανάπτυξη διεπαφών χρήστη και εναλλακτικών θεμάτων

(4) Σχεδιασμός και ανάπτυξη νέου υποσυστήματος ηλεκτρονικού βιβλίου

(5) Σχεδιασμός και ανάπτυξη νέων υποσυστημάτων, ανακοινώσεων και γλωσσάριου

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν πρωτότυπη έντυπη αίτηση μέχρι και 08/11/2010 και ώρα 15.00. Τα ανωτέρω κατατίθενται ή αποστέλλονται ταχυδρομικά (ΕΛΤΑ ή courier) στην ακόλουθη διεύθυνση (Προσοχή: Στο εξωτερικό μέρος του φακέλου αναγράφεται η ένδειξη που ακολουθεί): ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ, Ανδρέα Παπανδρέου 37 ‐ ΤΚ 151 80 Μαρούσι (Γραφείο 1031), ΜΟΝΑΔΑ Γ ‐ Πρωτόκολλο ΕΥΕΕΔ, «Για το Αντικείμενο «...» της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 5 ατόμων (κωδ.61)».

Τα θεωρημένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, γνώσης ξένων γλωσσών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων απασχόλησης, βεβαιώσεων εμπειρίας στην πλατφόρμα Open eclass, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία της έντυπης αίτησής θα κατατεθούν στην ΕΥΕΕΔ μόνο από όσους επιλεγούν για να εργαστούν στο συγκεκριμένο έργο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προσόντα και την αίτηση συμμετοχής, στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων www.eye.minedu.gov.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια: