Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

3 θέσεις Διοικητικών και Συνεργατών στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Λήξη: Επικοινωνήστε με τον φορέα

Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για την υλοποίηση του Προγράμματος «ΜΑ in Education» σε συνεργασία με το Roehampton University της Μεγάλης Βρετανίας προτίθεται να προσλάβει, με σύμβαση ανάθεσης έργου:

Α) Δύο άτομα ειδικών προσόντων πλήρους απασχόλησης για τη Διοικητική Υποστήριξη του Εργου. Η εμπειρία στη διαχείριση Προγραμμάτων Π.Μ.Σ. ή άλλων σχετικών προγραμμάτων θα συνεκτιμηθεί.

Β) Ενα επιστημονικό συνεργάτη ειδικών προσόντων μερικής απασχόλησης, με πολυετή εμπειρία σε κοινή λειτουργία και διαχείριση Π.Μ.Σ. με Βρετανικά Πανεπιστήμια και με σπουδές σε Βρετανικά Πανεπιστήμια, για την Οργανωτική και Συμβουλευτική Υποστήριξη του Εργου, την παρακολούθηση των συμβατικών υποχρεώσεων και τη διασφάλιση ποιότητας του έργου που έχει αναλάβει η ΑΣΠΑΙΤΕ στο πλαίσιο του ΠΜΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων, όπως βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών, βεβαιώσεις εμπειρίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση τους θα βοηθήσει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένης άποψης για την εμπειρία, τις γνώσεις, την προσωπικότητα και την καταλληλότητά τους. Τα παραπάνω στοιχεία πρέπει να κατατεθούν σε φάκελο με ένδειξη «MA in Education» στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., «υπόψη κας Ε. Μακρή-Μπότσαρη» Ηράκλειο Αττικής, Τ.Κ. 14121, Μαρούσι.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 210-2896706, ώρες: 10.00-13:00.