Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Προκήρυξη που αν θέλετε λαμβάνετε μέρος πάντα με δική σας ευθύνη

Η παρακάτω προκήρυξη μας μπέρδεψε, αλλά επειδή όμως αφορά αντικείμενο του τμήματος την παραθέτουμε. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ.

Λήξη: 21-10-2008

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ ζητάει 2 θέσεις ΠΕ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (Για τις θέσεις αυτές θα ληφθεί υπόψη και το κριτήριο της
Συνέντευξης)

Αναλυτικά στην Προκήρυξη

---------------------------------------

O Σύλλογος Αποφοίτων ΤΠΤΕ προσπαθεί να ενημερώνει όσο μπορεί τα μέλη του, χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά πολλές προκηρύξεις που και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε δει και πληροφορηθεί. ΠΑΝΤΑ και χωρίς εξαίρεση για κανέναν, για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις προκηρύξεις (για αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνεύσεων και ίσως και λάθος καθοδήγησεων) θα πρέπει να απευθύνεστε στον ΑΣΕΠ που είναι οι πλέον αρμόδιοι για τις προκηρύξεις και τους διαγωνισμούς. Ελπίζουμε να έχετε όλοι καλή επιτυχία στις προσπαθειές σας.
Εκ του ΔΣ.
----------------------------------------------------------------------
Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ λειτουργεί :
εργάσιμες ημέρες από 07.30 έως 15.00
κάθε Σάββατο από 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα :
213.13.19.100 - Ειδικές Πληροφορίες (εργάσιμες ημέρες 08.00 με 14:00, κάθε Σάββατο 09:00 με 14.00).
213.13.19.200 - Αυτόματοι τηλεφωνητές όλο το 24ωρο, που ανακοινώνουν εκδόσεις προκηρύξεων και αποτελεσμάτων.
213.13.19.187 - Τηλεομοιοτυπίας (ΦΑΞ).
Αποκεντρωμένο Τμήμα ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης
Κτίριο «ΖΕDA», Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, 570 01 Θέρμη
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310-474600
ΦΑΞ : 2310-474621
--

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημερα! σε αυτη την προκ. δεν αναγραφεται ο τιτλος της ΠΤΕ, ούτε ζητουν πληροφορικούς, ωστε να παμε με χαρτι από τον πρυτανη. Αρα δεν μπορούμε να λαβουμε μερος, ακόμη κι αν αφορα θέση που έχει αμεση σχεση με τις σπουδες μας, έτσι δεν είναι?

Συλλογος Αποφοιτων ΤΠΤΕ Πανεπιστημίου Αιγαίου είπε...

Καλημέρα Ειρβα, τώρα είδα το σχόλιο σου. Ο μόνος λόγος που βάλαμε αυτή τη προκήρυξη είναι για να δουν οι απόφοιτοι την θέση που προκηρύσσεται. Δεν περιέχει πουθενά την σχολή μας αλλά θα ήταν καλύτερο να ρωτήσουμε στον ΑΣΕΠ (που για λόγους ευνόητους πρπ ο κάθε απόφοιτος να το κάνει μόνος του) μήπως μπορούμε να λάβουμε μέρος σαν συναφές αντικείμενο. Απλά όντως έχει άμεση σχέση με τις σπουδές μας.

Stelios είπε...

Καλησπέρα και από εμένα!Την προκύρηξη αυτή την έψαξα αρκετά.Το συμπέρασμα φυσικά ήταν όπως πάντα το ίδιο.Κανένας δεν παίρνει την ευθύνη για τίποτα!Μίλησα και με το πολιτιστικό κέντρο και με τον ΑΣΕΠ.Το πολιτιστικό κέντρο με παρέπεμψε στον ΑΣΕΠ γιατί λέει ότι αυτοί είναι υπέυθυνοι για τις προκυρήξεις.Μετά λοιπόν από επικοινωνία με τον ΑΣΕΠ,η απάντηση ήταν ότι το πολιτιστικό κέντρο είναι αυτό που θέτει τους όρους και τις προυποθέσεις, οπότε αυτοί είναι υπέυθυνοι και για τον αν θα δεχτούν αίτηση από αποφοίτους του τμήματος μας!Εγώ πήρα το ρίσκο και σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά μου.Ζήτησα πραγματικά από το τμήμα βεβαίωση συνάφειας αντικειμένου και μου είπαν ότι δεν μπορεί να δοθεί για αυτό τον τομέα.Παρολ'αυτά κατάφερα να εξασφαλίσω μια βεβαίωση από τον πρόεδρο του τμήματος ότι έχουμε διδαχτείι μαθήματα οργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.Θα σας ενημερώσω αν έγινε δεκτή η αίτηση μου και τι έγινε στη συνέντευξη.