Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Ο οδηγός «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα» για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος Κύκλος του Φόρουμ Επιχειρηματικότητας με την επεξεργασία της θεματικής ενότητας «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα». Το Φόρουμ Επιχειρηματικότητας που χρηματοδοτείται από το ΕΠΑΝ 2000-2006, αποτελεί μια πρωτοβουλία του Εθνικού Παρατηρητηρίου για τις ΜΜΕ του ΕΟΜΜΕΧ με σκοπό την προώθηση της ενεργού συνεργασίας και ανάπτυξης διαλόγου σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας μεταξύ των φορέων διαμόρφωσης πολιτικής, των ερευνητών και πρωτίστως των ίδιων των επιχειρήσεων.

Ο οδηγός με θέμα «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα» απευθύνεται στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις μορφές της καινοτομίας, τα οφέλη που προκύπτουν από την υιοθέτηση και την ανάπτυξή της, τα βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν για να μεθοδεύσουν ένα καινοτόμο εγχείρημα καθώς και τις πηγές χρηματοδότησής τους.

Ο Οδηγός του Φόρουμ Επιχειρηματικότητας, είναι διαθέσιμος σε ηλεκτρονική μορφή στο portal του Εθνικού Παρατηρητηρίου για τις ΜΜΕ: Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα (http://observatory.eommex.gr/eommex)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Ο Μπέντζαμιν Μπριέλ Λι ήταν πολύ επαγγελματίας ανά πάσα στιγμή, με ενημέρωσε για όλα όσα συνέβαιναν. Αυτή ήταν η πρώτη μου αγορά σπιτιού, δεν ήξερα πολλά για τη διαδικασία δανεισμού, το έκανε πολύ εύκολο να καταλάβω τα πράγματα για τα οποία είχα ερωτήσεις. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω μαζί του. "
Είναι υπεύθυνος δανείου που συνεργάζεται με μια ομάδα επενδυτών που είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν οποιοδήποτε έργο ή να σας δανείσουν οποιοδήποτε ποσό με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Επικοινωνήστε με τον Benjamin Briel Lee E-Mail: lfdsloans@outlook.com Αριθμός Whats-App: + 1-989 -394-3740.