Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Διεθνή επιστημονική διημερίδα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού με θέμα «Αλλαγή και Διακυβέρνηση Εκπαιδευτικών Συστημάτων

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων» του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει στις 29, 30 και 31 Μαΐου 2009 στη Ρόδο, διεθνή επιστημονική διημερίδα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού με θέμα «Αλλαγή και Διακυβέρνηση Εκπαιδευτικών Συστημάτων » (Change and Governance of Educational Systems).
Η διημερίδα αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος και απευθύνεται σε Στελέχη της Εκπαίδευσης, Διευθυντές Εκπαιδευτικών Μονάδων, αποφοίτους και φοιτητές του συγκεκριμένου Π.Μ.Σ., αλλά και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης.
Οι θεματικές ενότητες αφορούν σε θέματα Εκπαιδευτικής Αλλαγής και Διακυβέρνησης Εκπαιδευτικών Μονάδων σε όλο το φάσμα της Εκπαίδευσης (Λήψη αποφάσεων, παρακολούθηση αλλαγών, κατάρτιση στελεχών, παραγωγή υλικού, επικοινωνιακός εξοπλισμός, οργανωσιακή δομή, αναζήτηση-διαχείριση πόρων, πολιτικές, φορείς, ιδρύματα, προϊόντα, διαδικασίες, αποδέκτες, επαγγέλματα…).
Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι έγκριτοι καθηγητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού και οι εργασίες τους θα έχουν τόσο τη μορφή διαλέξεων όσο και εργαστηρίων (workshops) και θεματικών συζητήσεων.
Το κόστος εγγραφής και συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των €50 για όσους ενδιαφερόμενους εγγραφούν έως 28/02/2009 και των €70 για όσους εγγραφούν αργότερα από την προαναφερθείσα ημερομηνία και περιλαμβάνει τη διανομή του συλλογικού τόμου των πρακτικών των ημερίδων του 2008 και 2009, συμμετοχή σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις της διημερίδας καθώς, καφέ και ελαφρά γεύματα και βεβαίωση συμμετοχής.
Όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων) μπορούν να εγγραφούν δωρεάν.

Σε αυτήν την ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για:

ü Προκαταρτικό πρόγραμμα

ü Χρήσιμες Ημερομηνίες

ü Μέλη επιτροπών

ü Οδηγίες Συγγραφής Poster

ü Οδηγίες Συγγραφής Εργασιών

ü Εγγραφή Συνέδρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: