Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: 111 θέσεις τακτικού προσωπικού

Ο Δήμος Κηφισίας του Νομού Αττικής προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν έντεκα (111) θέσεων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ)


Η αίτηση απευθύνεται στο ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ και υποβάλλεται ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ στο Τμήμα Προσωπικού,στην ταχυδρομική διεύθυνση: Διονύσου και Μυρσίνης, Τ.Κ 145.62, Κηφισιά,(αρμόδιοι για παροχή πληροφοριών: Αποστολίδου Παναγιώτα, Κοκκορού Παναγιώτα, Φρέντζος Γεώργιος, τηλέφωνα:213 2007 153
και 213 2007 154).
Τα έντυπα των αιτήσεων (ΠΕ:185Φ,ΤΕ:186Φ,ΔΕ:187Φ,ΥΕ:188Φ) διατίθενται από το Τμήμα Προσωπικού του Δήμου.
Οι αιτήσεις αποστέλλονται μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε απλό φάκελο μεγέθους Α4 και όχι σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST,που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ.
Επίσης οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται τα έντυπα των αιτήσεων:
α)Από την επιλογή του αρχικού menu «Έντυπα Αιτήσεων » – «Διαγωνισμών Φορέων » της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ (www.asep.gr ).
β) από την κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας www.kep.gov.gr
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε ή Τ.Ε ή Δ.Ε ή Υ.Ε). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία .
Κατ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγορίας ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται όταν στην προκήρυξη προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης, όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος που συμμετέχει ταυτόχρονα τόσο για θέση ΔΕ, όσο και για θέση ΥΕ της ίδιας προκήρυξης θα χρησιμοποιήσει το έντυπο της κατηγορίας ΥΕ και ανάλογα με την προτιμήσή του, θα αναγράψει και τις θέσεις της κατηγορίας ΔΕ, που μπορούν επικουρικώς να πληρωθούν με εμπειρία.
Οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ επιτρέπεται να δηλώσουν συμμετοχή για προκηρυσσόμενες θέσεις της ίδιας κατηγορίας (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ):
•Σε δύο διαφορετικούς κλάδους/ειδικότητες της ίδιας μόνο κατηγορίας (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Στην περίπτωση αυτή θα εγγράψουν στο ίδιο έντυπο αίτησης της κατηγορίας που τους αφορά τους τίτλους σπουδών που κατέχουν στις αντίστοιχες θέσεις, συμπληρώνοντας ανάλογα και τις ενδείξεις των λοιπών προσόντων που απαιτούνται από την προκήρυξη και διαθέτουν για τις θέσεις αυτές.
•Σε περισσότερους από δύο διαφορετικούς κλάδους/ειδικότητες της ίδιας μόνο κατηγορίας (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ).
Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται να συνυποβάλουν δεύτερο ή και περισσότερα έντυπα αιτήσεων της ίδιας μόνο κατηγορίας (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ), συμπληρώνοντας ανάλογα και τις ενδείξεις των λοιπών προσόντων που απαιτούνται από την προκήρυξη και διαθέτουν για τις θέσεις αυτές. Όλα τα έντυπα θα συρράπτονται,ώστε να αποτελούν ενιαίο σώμα, για τα οποία θα υποβάλλεται ένα και μόνο παράβολο. Η σειρά προτίμησης των θέσεων αυτών αναγράφεται από τους υποψηφίους στις παραπάνω έντυπες αιτήσεις, οι οποίες και θα αριθμούνται.
Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) μπορούν να δηλώσουν όλους τους προκηρυσσόμενους κλάδους/ειδικότητες της κατηγορίας τους,καθόσον απαιτείται ο ίδιος βασικός τίτλος σπουδών.



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Λήξη: Επικοινωνήστε με το φορέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: