Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

6 θέσεις στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.)



Λήξη: 26/09/2008

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) για την υλοποίηση του έργου «Οργάνωση και Λειτουργία Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος», Υποέργο 1: «Οργάνωση και Λειτουργία του ΔΙ.ΠΑ.Ε.», που εκτελείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση (Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ.) 2000-2006, Άξονας προτεραιότητας: Προώθηση και Βελτίωση της Εκπαίδευσης και της Επαγγελματικής Κατάρτισης στα πλαίσια της Δια Βίου Μάθησης, Μέτρο 2.2: Αναμόρφωση προγραμμάτων σπουδών - Διεύρυνση ανώτατης εκπαίδευσης, με επιστημονικά υπεύθυνο του έργου τον κ. Χριστόφορο Κουτίτα, Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και χρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και κατά 20% από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπ.Ε.Π.Θ., προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση ανάθεσης έργου ορισμένης διάρκειας τους ακόλουθους:
Ένα Λογιστή
Δύο Πληροφορικούς
Ένα Στέλεχος Διοικητικής Υποστήριξης
Ένα Νομικό
Ένα Στέλεχος βιβλιοθήκης
Γίνονται δεκτές οι αιτήσεις που θα κατατεθούν μέχρι την 26η Σεπτεμβρίου 2008 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΔΙ.ΠΑ.Ε, 10ο χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών - ΤΘ Δ5023 - 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη. Η αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιλαμβάνει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για κάθε θέση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβολής υποψηφιότητας, έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (http://www.ihu.edu.gr/).
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Θ. Γκριμπίζη (τηλ. 2310 474581, fax 2310 474 569, e-mail a.moskofidis@ihu.edu.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια: