Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Ανάθεση έργου σε εξωτερικούς συνεργάτες από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ

Α.Π.: 2224/M/08

Μυτιλήνη, 03/09/2008


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Π.Μ.Σ. Πολιτισμική Πληροφορική και Επικοινωνία» ενδιαφέρεται για την ανάθεση έργου, σε δύο (2) εξωτερικούς συνεργάτες κατηγορίας Δ.Ε. για την επεξεργασία ψηφιακών δεδομένων.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας έχουν απόφοιτοι Ελληνικού Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου ή αντιστοίχων σχολείων που εδρεύουν σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ανάθεση του έργου αφορά σε χρονικό διάστημα έως δέκα (10) μηνών. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχες δράσεις/έρευνες.

Για πολίτες κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ΄ επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της Ελληνικής Γλώσσας.

Η αξιολόγηση των ενδιαφερομένων θα γίνει με συνέντευξη από επιτροπή, που έχει ορισθεί από την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη. Η μη εμφάνιση στη συνέντευξη οδηγεί σε αποκλεισμό από την διαδικασία επιλογής.

Οι αμοιβές των ατόμων που θα επιλεγούν θα είναι ανάλογες του έργου που θα παρασχεθεί και των δυνατοτήτων που παρέχονται από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων, (όπως βιογραφικό σημείωμα και σε ηλεκτρονική μορφή σε μαγνητικό μέσο, επικυρωμένο αντίγραφο Ελληνικού Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου ή αντίστοιχων σχολείων που εδρεύουν σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης,, βεβαιώσεις εμπειρίας, συστατικές επιστολές και άλλα στοιχεία που, κατά την κρίση τους, θα βοηθήσουν την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις, την προσωπικότητα και γενικά την καταλληλότητα των υποψηφίων), η οποία θα πρέπει να έχει παραληφθεί με οποιοδήποτε τρόπο το αργότερο μέχρι την 15/09/2008 και ώρα 14:00 στη διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, Χαριλάου Τρικούπη και Φάωνος, Μυτιλήνη 81100, τηλ: 22510 36607, υπόψη κας Μ. Πιττού).

Δικαιολογητικά που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα δε θα ληφθούν υπόψη κατά την αξιολόγηση.


Μυτιλήνη,
03/09/2008

Χρυσή Βιτσιλάκη

Αντιπρύτανης- Πρόεδρος Επιτροπής Ερευνών, Πανεπιστημίου Αιγαίου


Πηγή: Msc TPTE

Δεν υπάρχουν σχόλια: